ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Ακυρώθηκε η ITB Berlin 2020 λόγω της αυξανόμενης εξάπλωσης του νέου κοροναϊού COVID-19. Η απόφαση ελήφθη από το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Υγείας και το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Οικονομικών.

Σύμφωνα με ενημέρωση από το επίσημο site της ΙΤΒ η υπεύθυνη υγειονομική αρχή του Charlottenburg-Wilmersdorf του Βερολίνου έχει αυξήσει τις απαιτήσεις για την έκθεση και το Messe Berlin δεν είναι σε θέση να εφαρμόσει όλες αυτές τις απαιτήσεις.

Το Messe Berlin επισημαίνει για εβδομάδες ότι η απόφαση να κρατηθούν ή να ακυρωθούν σημαντικά γεγονότα μπορεί να γίνει μόνο με βάση τη σύσταση ή τις οδηγίες των αρμόδιων αρχών. Μόνο αυτές οι αρχές έχουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και εμπειρογνωμοσύνη για να βγάλουν τα σωστά συμπεράσματα.

Ο πρόεδρος του εποπτικού συμβουλίου της Messe Berlin Wolf-Dieter Wolf εξηγεί: «Στην 54ετή ιστορία τους, η ITB Berlin και η Messe Berlin δεν έχουν ξαναζήσει μια παρόμοια κατάσταση. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους εκθέτες και συνεργάτες σε όλο τον κόσμο που έχουν υποστήριξει την ITB Berlin τις τελευταίες ημέρες και εβδομάδες και προσβλέπουμε στη συνέχιση της εμπιστοσύνης συνεργασίας μας με τους εταίρους μας στην αγορά».

Διαβάστε την ανακοίνωση: https://www.itb-berlin.com

π
ηγη: corfunews.gr