ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

"Στον ΣΕΤΕ, προσπαθήσαμε και προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι είναι δυνατό, για να μπορέσουμε σύντομα να ξαναχτίσουμε ό,τι έχει γκρεμιστεί...", υπογραμμίζει μεταξύ άλλων ο κ. Γιάννης Ρέτσος (Πρόεδρος ΣΕΤΕ),  σε ανάρτηση του τον προσωπικό του λογαριασμό στο Linkedin.

"Πέρασαν έξι εβδομάδες από εκείνο το Σ/Κ που εμφανίστηκε ο COVID-19 στην Ιταλία και έμελλε να αλλάξει-προσωρινά άραγε;- τον δυτικό τρόπο ζωής. Μέσα σε αυτό το διάστημα, κοινωνίες και οικονομίες κατέρρευσαν και για πρώτη φορά στη σύγχρονη ιστορία του πλανήτη μας, έχει ουσιαστικά ανασταλεί κάθε δραστηριότητα επ’ αόριστον.

Στις κρίσεις όμως αναδεικνύονται ηγεσίες και ηγήτορες. Άνθρωποι και ομάδες που βγαίνουν μπροστά, τολμούν, δε λογαριάζουν κόστος και διατηρούν καθαρό μυαλό παρά τη θολούρα. Η χώρα μας είναι ένα τέτοιο παράδειγμα και ειλικρινά ελπίζω, στο τέλος αυτού του εφιάλτη, να επιβεβαιωθεί πανηγυρικά αυτή η αίσθηση που τώρα υπάρχει. Για τον τουρισμό δεν μπορώ να πω πολλά, δεν είναι άλλωστε η ώρα να κρίνω δημόσια τον εαυτό μου.

Αυτό που μπορώ να πω όμως, είναι ότι προσπαθήσαμε και προσπαθούμε στον ΣΕΤΕ να κάνουμε ότι είναι δυνατό, για να μπορέσουμε σύντομα να ξαναχτίσουμε ότι έχει γκρεμιστεί. Και κάτι τελευταίο: σε όλους τους πολέμους υπάρχει η 5η φάλαγγα που υποσκάπτει την προσπάθεια. Θα έρθει η ώρα της που θα αποκαλυφθεί και θα αποδοθεί στη χλεύη και απαξίωση της κοινής γνώμης. Συνεχίζουμε λοιπόν, με όραμα την επανεκκίνηση, με χαμηλότερους συντελεστές ΦΠΑ, με ισχυρό brand name, να ξαναγίνει ο τουρισμός μας πρωταγωνιστής!"