ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

  • Καθοριστικής σημασίας η συμβολή του ΦΩΤΗ ΚΟΤΤΗ , ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΒΑΡΒΑΡΗΓΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΗ ΝΙΚΟΛΟΥΔΑΚΗ
«Παρά τις κατηγορίες, που έσπευσαν να αποδώσουν ορισμένοι, η καμπάνια «Πάμε Ζάκυνθο» βγαίνει έγκαιρα στον αέρα. Κάποιοι βιάστηκαν να συμπεράνουν, ότι η καμπάνια δεν θα προχωρήσει ποτέ, ωστόσο τα γεγονότα πολύ γρήγορα τους διέψευσαν»
 
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Π.Ε. ΖΑΚΥΝΘΟΥ Δ. ΑΚΤΥΠΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

   Βγαίνει στον αέρα η νέα καμπάνια «Πάμε Ζάκυνθο» μετά από τις προσπάθειες του βουλευτή Ν. Ζακύνθου Διονύση Ακτύπη να επιταχύνει τις διαδικασίες, δεδομένων των εξαιρετικών συνθηκών που συντρέχουν τη φετινή σεζόν, φέρνοντας σε διάλογο και συνεννόηση όλους τους Φορείς και Παράγοντες Τουρισμού του νησιού μας.
   Ο Βουλευτής δήλωσε, «Παρά τις κατηγορίες, που έσπευσαν να αποδώσουν ορισμένοι, η καμπάνια «Πάμε Ζάκυνθο» βγαίνει έγκαιρα στον αέρα. Κάποιοι βιάστηκαν να συμπεράνουν, ότι η καμπάνια δεν θα προχωρήσει ποτέ, ωστόσο τα γεγονότα πολύ γρήγορα τους διέψευσαν. Είναι πολύ σημαντική η προσπάθεια που γίνεται προκειμένου να προσελκύσουμε στο νησί μας όσο το δυνατό περισσότερους επισκέπτες. Ειδικά φέτος που οι επιπτώσεις του νέου κορωνοϊού στον τουρισμό είναι ανυπολόγιστες θα πρέπει να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας προκειμένου να γίνει ένα γενναίο άνοιγμα στην ελληνική αγορά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω για την καθοριστικής σημασίας συμβολή τους, τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ζακύνθου κ. Φ. Κόττη, τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Ζακύνθου κκ Χ. Βαρβαρίγο και Α. Νικολουδάκη, καθώς και όλους όσους συνέβαλαν στην κοινή προσπάθεια να αναδείξουμε το νησί μας ως τον ιδανικό προορισμό για αξέχαστες και κυρίως υγειονομικά ασφαλείς διακοπές».