Φιλοξενούμενος στον IonianRadio.gr , και στην εκπομπή «Καλημέρα Ιόνιο» του Δημήτρη Τετράδη,  ήταν ο Αντιπρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής κ.Παναγιώτης Μαμφρέδας.

Αναφερόμενος στον Οργανισμό Τουρισμού ο κ.Μαμφρέδας κάλεσε  και τους άλλους φορείς να πλαισιώσουν τον Οργανισμό Τουρισμού, τονίζοντας με… νόημα ότι ο ίδιος επτά χρόνια που πηγαίνει σε εκθέσεις τουριστικής προβολής της Ζακύνθου ήταν «κάτω από την ομπρέλα» της Περιφέρειας τα τελευταία χρόνια, της Νομαρχίας  λίγο πριν.

«Προσπαθήσαμε και τελικά φτιάξαμε τον Οργανισμό, προχωράμε, είμαστε ανοικτοί σε όλους τους φορεις και τους περιμένουμε. «Το όφελος είναι κοινό», δήλωσε χαρακτηριστικά κι επεσήμανε ότι  τουριστικοί προορισμοί που έχουν  Οργανισμό Τουρισμό , στις διεθνείς εκθέσεις ξεχωρίζουν και διαφημίζονται καλύτερα.

Στην συνέχεια ο κ.Μαμφρέδας, αναφορά έκανε στην Διεθνή Τουριστική Έκθεση του Λονδίνου, “WORLD TRAVEL MARKET,” που πραγματοποιείται 4-7/11/2013 και στην οποία θα μεταβεί , μαζί με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Ξενοδόχων της Δημοτικής Ενότητας Αρκαδίων και μέλος της Επιτροπής Τουρισμού κ.Θοδωρή Κολπονδίνο, προκειμένου να προβάλλουν το νησί μας.                                                                                                                                              Όπως δήλωσε ο Αντιπρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής, το υλικό προβολής ,  ήδη έχει σταλεί στο Λονδίνο καθώς επίσης έχουν προγραμματιστεί και ραντεβού με εκεί τοπικούς φορείς του τουρισμού.      

Τέλος  ο κ.Μαμφρέδας αναφέρθηκε στο «νέο προϊόν», όπως το χαρακτήρισε , “all inclusive”.

«Δεν μπορούμε να το αποφύγουμε το   “all inclusive”  ,  γιατί είναι πολύ πιο οικονομικό με αποτέλεσμα και ο πελάτης αλλά και οι εταιρείες να το προτιμούν. Πρέπει όμως να υπάρχει μόνο σε μεγάλα ξενοδοχειακά συγκροτήματα που έχουν τις προδιαγραφές  να κρατήσουν τον κόσμο στο εσωτερικό τους και όχι  σε μικρά ξενοδοχεία γιατί θα δημιουργηθούν παράπονα με αρνητική εικόνα προς τα έξω», δήλωσε χαρακτηριστικά ενώ κλείνοντας επεσήμανε την σημασία προώθησης και προβολής του Ζακυνθινού πρωινού, της Ζακυνθινής κουζίνας και των Ζακυνθινών προϊόντων.         


Ολόκληρη την συνέντευξη μπορείτε να παρακολουθήσετε στο IonianRadio.gr (30.10.2013)


Πατήστε εδώ για να δείτε όλη την συνέντευξη στο IONIAN RADIO