ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Φιλοξενούμενος  στον ΙοnianRadio.gr, και στην εκπομπή «Καλημέρα Ιόνιο», ήταν ο Πρόεδρος  Τουριστικών Επιχειρηματιών Βασιλικού κ.Ν.Βαρδακαστάνης.

Ο κ.Βαρδακαστάνης, αρχικά αναφέρθηκε στην πρώτη επίσημη  συνάντηση του Οργανισμού Τουρισμού, που θα συνεχιστεί την ερχόμενη Τετάρτη 11.12.2013 προκειμένου να δρομολογηθούν θέματα και να ξεκινήσει η υλοποίηση τους.

«Ιδιαίτερο βάρος,  θα δώσουμε στις Εκθέσεις. Επιβάλλεται και είναι αναγκαίο» δήλωσε  ο κ.Βαρδακαστάνης, επισημαίνοντας ότι «ένα από τα προσεχή θέματα που θα απασχολήσουν τον Οργανισμό θα είναι η λύση στον τρόπο και την στρατηγική συμμετοχής μας»

Συνεχίζοντας αναφέρθηκε στην επιστολή – παρέμβαση που εστάλη στον Αντιπεριφερειάρχη κ.Δ.Μυλωνά από τον ίδιο, τον Πρόεδρο Επιχειρηματιών Καλαμακίου  και τους δύο Προέδρους τοπικών διαμερισμάτων  Βασιλικού και Αργασίου.

«Ανησυχήσαμε γιατί ο χρόνος περνάει και σε συνδυασμό με δήλωση του ανάδοχου ότι το έργο δεν ξεκινάει άμεσα, ζητήσαμε με την επιστολή μας από τον κ.Μυλωνά ή να οριστεί η  έναρξη εργασιών για τον Οκτώβριο του 2014 ή αν ξεκινήσει  να δοθεί τον Απρίλιο του 2014 στην κυκλοφορία, έστω κι ημιτελής» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ.Βαρδακαστάνης, επισημαίνοντας ότι πήρε την δέσμευση του Αντιπεριφερειάρχη και ο ίδιος τον πιστεύει πως  από τον Απρίλιο και όλη την θερινή περίοδο θα είναι ανοιχτή η γέφυρα .

Τέλος ο Πρόεδρος του «Σκοπού» αναφέρθηκε στην περιοχή του Βασιλικού και τα προβλήματα που μέχρι σήμερα δεν έχουν λυθεί.

«Θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε για την λύση και υλοποίηση των προβλημάτων, όπως είναι ο ηλεκτροφωτισμός που συντηρείται αλλά έχει ελλείψεις, οι δρόμοι και το μεγαλύτερο το νερό. Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΖ κάνει προσπάθειες αλλά το πρόβλημα δεν έχει λυθεί. Ελπίζω κι εύχομαι να αποδώσουν οι γεωτρήσεις που θα διανοίξει στο Βασιλικό» δήλωσε ο Πρόεδρος Επιχειρηματιών, που ολοκληρώνοντας  τόνισε ότι «επιβάλλεται το 2014 το νερό να μην το στερούμεθα»