ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Μια εξαιρετική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το Σαββάτο 25/1/2014 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Palatino.

Oι σύλλογοι ξενοδόχων της Ζακύνθου σε μια εορταστική ατμόσφαιρα πραγματοποίησαν την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας τους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ζακύνθου Διονύσιος Δ΄, ο Γεν.Γραμ.Υπουργείου Τουρισμού κ.Λιάσκος,  ο Βουλευτής Ζακύνθου κ.Σ.Κοντονής, ο Δήμαρχος κ.Σ.Μποζίκης, ο Αντιδήμαρχος κ.Π.Κολύρης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΖ κ.Π.Αβράμης, ο εκπρόσωπος του Ξ.Ε.Ε. κ. Γ. Πίτας συνοδευόμενος από την γνωστή δημοσιογράφο και σύζυγο του κ. Μπήλιω Τσουκαλά, ο Πρόεδρος του ΕΘΠΖ Δρ.Δρόσος Κουτσούμπας  ο πρ. του Επιμελητηρίουκ. Δημήτρης Γαργαλέας ,ο πρ. του συλλόγου τουριστικών επιχειρήσεων Βασιλικού κ.Νίκος Βαρδακαστάνης και εκπρόσωποι παραγωγικών φορέων της Ζακύνθου

Η βραδιά ξεκίνησε με χαιρετισμό των Προέδρων των Συλλόγων Ξενοδόχων κ.Χ.Ξένου (Ζακύνθου), κ.Χ.Τετράδη (Λαγανά), κ.Θ.Κολπονδίνου (Αρκαδίων), και κ.Α.Ποταμίτη(Αλυκών),  οι οποίοι αφού επεσήμαναν ότι «ο τουρισμός φέρνει χρήματα», εκδήλωσαν για μια ακόμη φορά τις βάσιμες ελπίδες τους για μια καλύτερη προοπτική  το 2014.

Στη συνέχεια ο Σεβ. Μητροπολίτης Ζακύνθου Διονύσιος Δ΄ έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα,  ενώ ακολούθησε μικρό  καλλιτεχνικό πρόγραμμα από τους «Τραγουδιστάδες τση Ζάκυθος» .

Ακολούθησαν τιμητικές διακρίσεις, του συλλόγου « Μελισσούλες», καθώς και του κ.Κοντοσταυλάκη , ο οποίος χαιρέτησε την εκδήλωση κι έδωσε ευχές για τη νέα χρονιά.

Η όμορφη βραδιά έκλεισε εντυπωσιακά.  Οι Πρόεδροι των συλλόγων ξενοδόχων στοχεύοντας να δώσουν ένα ιδιαίτερα ξεχωριστό χαρακτήρα και να αναδείξουν την γαστρονομική μας κουλτούρα έκαναν παρουσίαση του «Ζακυνθινού Πρωινού» επισημαίνοντας ότι θα πρέπει να υπάρχει στους πρωινούς μπουφέδες κάθε ξενοδοχείου της Ζακύνθου.