ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ


Μήνυμα αυτοσυγκράτησης προς τους νεαρούς Βρετανούς που παραθερίζουν στο νησί και ειδικά στον Λαγανά...


Στη Ζάκυνθο βρίσκεται από την, Παρασκευή, ο αναπληρωτής Βρετανός πρέσβης, Andrew Staunton, στο πλαίσιο καμπάνιας προς τους νεαρούς Βρετανούς, που παραθερίζουν στο νησί και ειδικά στον Λαγανά.

Τίτλος της καμπάνιας είναι «Hangover Holiday» και στόχος της η καλύτερη δυνατή ενημέρωση των νεαρών Βρετανών για σειρά από κινδύνους, που διατρέχουν σε περίπτωση που πιουν υπερβολικά, οδηγήσουν μεθυσμένοι και γενικότερα συμπεριφερθούν εκτός ορίων κατά τη διάρκεια των διακοπών τους.


Όπως ανάφερε σε ειδική ενημερωτική εκδήλωση της πρεσβείας στη Ζάκυνθο ο κ. Andrew Staunton, η εκστρατεία προέβλεψε, μεταξύ των άλλων, την καθιέρωση ενός αριθμού, στον οποίο θα μπορούν να τηλεφωνήσουν οι επισκέπτες από τη Βρετανία σε περίπτωση που χρειαστεί, προκειμένου να προληφθούν γεγονότα δυσάρεστα, ή για να παρασχεθεί κάποια βοήθεια.

Ο αναπληρωτής πρέσβης επισκέφθηκε τουριστικά θέρετρα του νησιού, όπου διαμένουν συνήθως Βρετανοί τουρίστες και είχε ιδιαίτερες συναντήσεις με εκπροσώπους των τοπικών Αρχών και διευθυντές μεγάλων τουριστικών γραφείων του εξωτερικού.