ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

"Δεν πτούμεθα από την λάσπη. Είμαστε όλοι Ανεξαρτητοι Έλληνες και το μόνο που θέλουμε είναι να βοηθήσουμε την πατρίδα, όχι να πάρουμε αξιώματα!".

Με αυτή την φράση σχολίασε στη zantepress24 και καθοδόν για την πανελλαδική συνδιάσκεψη του κινήματος , ο κ. Νίκος Γιακουμέλος, μέλος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ζακύνθου, τα όσα αντιμετωπίζουν το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Σε ερώτηση μας για το εάν θεωρεί καθοριστικό για την ύπαρξη του κινήματος την σημερινή συνδιάσκεψη, ο κ. Γιακουμέλος σημείωσε χαρακτηριστικά:

"Καθοριστικό με την έννοια που δίνουν ορισμένοι...όχι!

Καθοριστική είναι η δημιουργία αυτού του κινήματος που αποζητούσαν εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες έναντι των εκτρωμάτων των προηγούμενων εποχών, όπως το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ! Κόμματα που κατασπάραξαν την πατρίδα και τους Έλληνες.

Ότι γίνεται τώρα γίνεται από τους ίδιους κύκλους με στόχο να διαλύσουν το καθαρό και το νέο που βλέπουν πως ολοένα μεγαλώνει και δυναμώνει" τόνισε με νόημα.

"Δεν πτοούμεθα από τέτοιες κινήσεις. Είμαστε έμπειροι, έχουμε γνώση και θέλουμε να βοηθήσουμε την πατρίδα και τους έλληνες. Δεν θέλουμε αξιώματα, είμαστε ΟΛΟΙ Ανεξάρτητοι Έλληνες. Είμαι αισιόδοξος και πιστεύω στην μεγάλη πορεία του κινήματος μας!".

Η πανελλαδική συνδιάσκεψη αρχίζει σήμερα με τον κ. Καμμένο να επιδιώκει την συσπείρωση και οργάνωση του κινήματος του στις νέες συνθήκες.