Ομαδική και συστηματική δουλειά, αφιερωμένη αποκλειστικά στην αναβάθμιση της περιοχής του Βασιλικού, αποτελεί η μελέτη για την ανάδειξη και βελτίωση της επαρχιακής οδου Βασιλικού που θα παρουσιαστεί άμεσα για έγκριση στο Περιφερειακό Συμβουλίου.

Όλα ξεκίνησαν από τον Σύλλογο Επαγγελματιών Βασιλικού και τον πρόεδρο του κ.Νίκο Βαρδακαστάνη που με αίτημα τους προς τον Αντιπεριφερειάρχη Διονύση Μυλωνά, ζήτησαν την συνδρομή του σε ότι αφορά την βελτίωση του δρόμου. Ο κ. Μυλωνάς ανταποκρίθηκε θετικά και ,"μας κάλεσε να συνεργαστούμε και να καταθέσουμε τις προτάσεις μας" δήλωσε στην zantepress24 ο κ. Βαρδακαστάνης.

"Χάρη στην καταλυτική προσφορά των μηχανικών και τοπογράφων του νησιού μας, των κ.κ. Δημ. Βαρδακαστάνη, Γ. Θεοδόση, Π.Καλόφωνο, Δ.Μαρούδα, Τ.Παπαδάτο με επικεφαλής τον κ. Νίκο Λυκούρεση, που προσέφεραν αφιλοκερδώς τις γνώσεις τους και τον χρόνο τους, μπορέσαμε όλοι μαζί να δημιουργήσουμε έναν άρτιο φάκελο με τις παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν" σημείωσε.

"Φυσικά, δεν μπορούμε να παραβλέψουμε την άριστη συνεργασία που είχαμε με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Μυλωνά, την θετική και άμεση ανταπόκριση του στο αίτημα μας αφού, εδώ και τέσσερις μήνες όλοι δουλεύουμε πυρετωδώς για την προώθηση του έργου".

Ο κ. Βαρδακαστάνης, μη σταματώντας να ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν στην διαμόρφωση της προμελέτης, εξέφρασε την αισιοδοξία του για την έγκριση του έργου από το Περιφερειακό Συμβούλιο και την άμεση υλοποίηση του.

"Στόχος του Συλλόγου- και προσωπικά δικός μου, είναι να γίνονται πράγματα ουσίας και όχι ψεύτικα. Φτάνουν τα λόγια. Σειρά έχουν τα έργα και οι διεκδικήσεις από ολους τους φορείς και είμαι βέβαιος πως θα υπάρξει και αποτέλεσμα!".