ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ


Εξωστρέφεια, συνοχή και σκληρή δουλειά, είναι τα βασικά στοιχεία πάνω στα οποία δουλεύει πλέον το Επιμελητήριο Ζακύνθου, σύμφωνα με τον πρόεδρο του φορέα Δημήτρη Γαργαλέα.


Σε συνέντευξη του στην zantepress24, και με αφορμή τις ξεχωριστές χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που έχει οργανώσει φέτος το Επιμελητήριο, ο κ. Γαργαλέας μίλησε για τον έναν χρόνο διοίκησης του στον φορέα, επισημαίνοντας την συνοχή μεταξύ των μελών του, την σκληρή δουλειά που έγινε από όλους και τις οργανωμένες δράσεις που προωθήθηκαν προκειμένου το Επιμελητήριο να καταστεί δυναμικό τόσο εντός όσο και εκτός Ζακύνθου.

Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι αναφορές στις προκλήσεις που ανοίγονται για το Επιμελητήριο εξαιτίας της οικονομικής κρίσης (και το πώς αυτή επηρεάζει δραματικά τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις) και οι προσπάθειες για την τόνωση της τοπικής αγοράς.

Ο κ. Γαργαλέας απηύθυνε, τέλος, τις ευχές του προς τα μέλη του Επιμελητηρίου και όλους τους Ζακυνθινούς καλώντας τους να έχουν αισιοδοξία, πείσμα για να την ... "σπάσουν" στην Τρόικα!