ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Τα κάλαντα των Χριστουγέννων έψαλαν σήμερα το πρωί μαθητές της ΣΤ’ τάξης του 3ου Δημοτικού (Άμμου) στον Δήμαρχο Ζακυνθίων κ. Στέλιο Μποζίκη.

Ο Δήμαρχος, ο Αντιδήμαρχος κ. Άκης Λαδικός και οι δημοτικοί υπάλληλοι υποδέχθηκαν τους μαθητές με μεγάλη χαρά και αντάλλαξαν ευχές ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Όλοι μαζί τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια και αντάλλαξαν συμβολικά δώρα. Ο Δήμαρχος θέλοντας να κάνει ένα πιο σημαντικό δώρο στους μαθητές, τους ρώτησε ποιες ελλείψεις ή προβλήματα έχουν εντοπίσει στο σχολείο τους και στη συνέχεια τους υποσχέθηκε ότι θα επιλυθούν άμεσα.

Παράλληλα, ο Δήμαρχος επισκέφθηκε τον 2ο Παιδικό Σταθμό στο Κρυονέρι και παρακολούθησε την χριστουγεννιάτικη εκδήλωση των παιδιών. Στην χριστουγεννιάτικη γιορτή παρευρέθηκε και ο Αντιπρόεδρος των Παιδικών Σταθμών και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γιάννης Φεραδούρος, ο οποίος έκοψε και τη χριστουγεννιάτικη κουλούρα.

Ο Δήμαρχος αντάλλαξε ευχές με το προσωπικό και τους γονείς και τόνισε πως στις προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής είναι η εύρυθμη λειτουργία των παιδικών σταθμών.

Τέλος, ο Αντιδήμαρχος κ. Άκης Λαδικός παρακολούθησε τη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που είχαν προετοιμάσει οι μαθητές του Ειδικού Σχολείου στην Μπόχαλη.