ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ


Ευχές για μία πραγματικά νέα χρονιά για όλους και για μία Περιφέρεια ορόσημο στην Ελλάδα, απήυθηνε μέσω της zantepress24 ο Αντιπεριφερειάρχης Ζακύνθου Διονύσης Μυλωνάς.


"Με την ενανθρώπιση του, ο Χριστός αποδέχεται εκείνο που δεν αποδεχόμαστε όλοι εμείς: να γίνουμε μικρότεροι, ταπεινοί για να κάνουμε πράξη με αγώνα τα όσα επιθυμούμε" σημείωσε ο κ. Μυλωνάς.

"Όσο για τη νέα χρονιά; Εύχομαι να είναι πραγματικά "νέα", να φέρει νέες ιδέες που θα μας απαλλάξουν από τις προκαταλήψεις, να μάθουμε να κοιτάμε μπροστά, με ευθύνη ο καθένας από τον τομέα του να προσφέρει σε μια κοινωνία που έχει αντέξει πολλά. Και χρειάζονται πραγματικά συγχαρητήρια στους Ζακυνθινούς που τόσα χρόνια στηρίζουν όλους εμάς χωρίς να ζητούν τίποτα άλλο σε αντάλλαγμα παρά το καλύτερο του νησιού!

"Περισσότερο παρά ποτέ, σήμερα, υπό τις δύσκολες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί, πρέπει να ενστερνιστούμε το νέο, την ταπεινότητα, την ευθύνη, την προσφορά. Πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι και δυνατοί.

Χρόνια πολλά σε όλους τους Ζακυνθινούς, Χρόνια πολλά σε όλους τους Επτανήσιους. Εύχομαι αυτή η Περιφέρεια, που σχεδιάστηκε και βάση ιστορικών προυποθέσεων, να βρεί σύντομα τον βηματισμό της και να αποτελέσει ορόσημο για όλη την Ελλάδα".