Πεταλούδες, ξωτικά, λουλούδια, χριστουγεννιάτικα θέματα και πολύ-πολύ φαντασία "στόλισαν" σήμερα τα πρόσωπα μικρών και μεγάλων που κατέβηκαν στην Αλ.Ρώμα και συμμετείχαν στην εκδήλωση face painting που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Ζακύνθου!


Οι γλυκύτατες κυρίες του τμήματος Αισθητικής του ΕΠΑΣ, με χορηγό το καφέ AVANT GARDE, έβαλαν στη σειρά τα χρώματα τους, επιστράτευσαν την φαντασία τους και ζωγράφισαν στα πρόσωπα αλλά και τα χέρια των μικρών - που ενθουσιάστηκαν ιδιαίτερα με την ιδέα- μαγικές εικόνες.

"Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου. Χαρήκαμε γιατί φάνηκε ότι το είχαν όλοι ανάγκη" σχολίασε στην zantepress24 η υπεύθυνη των εκδηλώσεων κ. Κατερίνα Φιορεντίνου, ενώ ο αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Τάσος Τζίμης επισήμανε πως σημειώθηκε μικρή ανάκαμψη της αγοράς το τελευταίο 24ωρο.

Ο καλός καιρός επέτρεψε στους Ζακυνθινούς να κάνουν βόλτες στο κέντρο της πόλης, να απολαύσουν τις πολιτιστικές δράσεις που οργάνωσε το Επιμελητήριο -και οι οποίες θα συνεχιστούν όλη την εβδομάδα- και να χειροκροτήσουν την Φιλαρμονική που "τα είπε" και πάνω στο τρενάκι σε όλη την πόλη!