ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Τα κάλαντα έψαλαν στην Δημοτική Αρχή, σήμερα το πρωί, η Φιλαρμονική της Δ.Ε. Ζακυνθίων, τα μέλη των Πολιτιστικών Συλλόγων Σαρακινάδου και Μαχαιράδου και οι τρόφιμοι του Οργανισμού Δημόσιας Αντίληψης Ζακύνθου.

Τους υποδέχτηκαν ο Δήμαρχος Ζακυνθίων κ. Στέλιος Μποζίκης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιώργος Αρμένης, ο Αντιδήμαρχος Ζακυνθίων κ. Άκης Λαδικός και ο Αντιδήμαρχος Ζακυνθίων κ. Διονύσης Κυβετός.

Η Δημοτική Αρχή συνόδευσε την Φιλαρμονική μέχρι το Μητροπολιτικό Μέγαρο, όπου από κοινού έψαλαν τα κάλαντα των Χριστουγέννων στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ.κ. Διονύσιο.


Ο Δήμαρχος για τις ημέρες των εορτών μετέφερε τις ευχές του σε όλους του Ζακυνθινούς: «Εύχομαι σε όλες και όλους τους Ζακυνθινούς υγεία, αγάπη και κάθε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία. Τα φετινά Χριστούγεννα να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας προς όσους έχουν την ανάγκη μας. Ας γίνει η νέα χρονιά αφετηρία νέων ελπίδων και νέων αγώνων για ένα καλύτερο αύριο. Ο Δήμος Ζακύνθου θα βρεθεί αρωγός και συμπαραστάτης στους δημότες του, στη δύσκολη ανηφόρα που καλούμαστε να αντιμετωπίσομε στη νέα χρονιά. Καλά Χριστούγεννα!».