ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ


Από τους ελάχιστους αιρετούς γνώστες της τεχνολογίας και χρήστης του διαδικτύου, ο Δήμαρχος Ζακύνθου Στέλιος Μποζίκης χρησιμοποιεί συχνά-πυκνά τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης προκειμένου να σχολιάσει, να παρατηρήσει ή να ανακοινώσει τις απόψεις του!


Με αφορμή τον ερχομό του νέου έτους αλλά, πιθανόν και σχόλια περί των οικονομικών του Δήμου, ο κ. Μποζίκης έγραψε σήμερα το πρωί στην προσωπική του σελίδα στο facebook:

"Ο Δημος Ζακύνθου εξοφλει τις υποχρεώσεις του! Έχουμε διαθέσει στην αγορα τις τελευταίες 10 ημέρες πάνω απο 1.500.000 ευρώ!!! Δεν χρωστάμε ούτε ενα ευρώ σε ΌΛΟΥΣ του εργαζόμενους και έχουμε εξοφλήσει τις οφειλές μας προς προμηθευτές, εμπειροτεχνες και εργολάβους για την τελευταία διετία!!! Μεχρι 31/3/2013 θα έχουμε εξοφλήσει και τις παλιές οφειλές των πρώην Δήμων!!!!! Οι καιροί που ο Δημος χρωστούσε και δημιουργούσε τεράστια προβλήματα σε επαγγελματίες που πολλές φορές τους οδηγούσε στην χρωκοπια πέρασε ανεπιστρεπτί!!!! Ο Δημος μασ μεχρι το τελος της θητείας μας θα εχει ΕΞΥΓΙΑΝΘΕΙ πλήρως!!!! Το μεγάλο στοίχημα το έχουμε κερδίσει! Γιατι πλέον ΝΟΜΟΣ προβλέπει οτι τα χρέη των Δήμων μετακυλιονται στους δημότες με αυξήσεις τελών! Εμείς κάναμε ΜΕΙΏΣΕΙΣ!!!!!".


Ο κ. Μποζίκης δεν σταμάτησε εκεί αφού, απαντώντας σε ερωτήσεις και σχόλια διαδικτυακών του φίλων σημείωσε επίσης  χαρακτηριστικά πως θα εξοφληθούν όλες οι ΝΟΜΙΜΕΣ υποχρεώσεις των πρώην δήμων, ενώ σε συγκεκριμένη ερώτηση για το πρόγραμμα ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ και τις απλήρωτες εργαζόμενες ο Δήμαρχος Ζακύνθου τόνισε:

Προφανώς εννοείς την περίπτωση του πρώην δήμου Ζακυνθίων που περνάνε τα χρήματα της ΒΟΗΘΕΙΑΣ και τα δίνανε για καρναβάλικες εκδηλώσεις!!! Τα χρήματα αυτά θα μπορέσω να τα δώσω ΝΟΜΙΜΑ μόλις εκκαθαριστεί η εταιρεία που είχε συσταθεί τότε! Σήμερα δεν μπορώ!!!! Δεν θα αργήσει ΠΑΝΤΩΣ!