Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής η χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των εργαζομένων του Δήμου Ζακύνθου στο καφέ «Κόκκινος Βράχος».

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Δήμαρχος Ζακύνθου κ. Στέλιος Μποζίκης, οι Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι από την πλειοψηφία και την μειοψηφία, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΖ κ. Παναγιώτης Αβράμης και πολλοί εργαζόμενοι του Δήμου, όλοι μαζί με τις οικογένειές τους.

Στην εκδήλωση ξεχωριστή ήταν η παρουσία της Φιλαρμονικής της Δ. Ε. Ζακύνθου που πλημμύρισε το χώρο με χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Την χριστουγεννιάτικη κουλούρα έκοψε ο Δήμαρχος Ζακύνθου, ο οποίος έδωσε τις ευχές του στους παρευρισκόμενους για το νέο έτος και εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη λειτουργία του Δήμου και για τη συνεργασία με όλους τους εργαζόμενους και παράλληλά, δήλωσε αλληλέγγυος στις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι τις ημέρες αυτές.

Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος πρότεινε στον επικεφαλής της παράταξης «Η Ώρα τση Ζάκυθος», κ. Διονύση Κομιώτη να επιλέξει το δώρο για τον εργαζόμενο που θα έβρισκε το φλουρί. Ακολούθως, ο Άγιος Βασίλης μοίρασε τα δώρα, ενώ τα παιδιά μικρότερης ηλικίας είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν επίδειξη με ζογκλέρ.