ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Αντιπροσωπεία της Ν.Ε. Ζακύνθου του ΚΚΕ και του Ν.Σ. της ΚΝΕ πραγματοποίησαν παραμονή Πρωτοχρονιάς επίσκεψη στον ΟΔΑΖ όπου η νεολαία της ΚΝΕ έψαλλε και τα αγωνιστικά κάλαντα, ευχήθηκαν καλές γιορτές και καλή χρονιά στους εργαζόμενους και τροφίμους του Οργανισμού, συζήτησαν τα προβλήματα που υπάρχουν και  δηλώσαν την έμπρακτη στήριξη με κάθε τρόπο για δωρεάν δημόσιες κοινωνικές δομές.

"Με αφορμή και την επίσκεψή μας διαβεβαιώνουμε και όλο το λαό του νησιού ότι το ΚΚΕ θα δώσει όλες του τις δυνάμεις για να γίνει το 2013 η χρονιά λαϊκής χειραφέτησης, αναζωογόνησης και ανασύνταξης του εργατικού λαϊκού κινήματος ώστε να μπορέσει ο ίδιος ο λαός να αποκρούσει τα βάρβαρα μέτρα, να προστατευθούν οι άνεργοι και οι φτωχές λαϊκές οικογένειες" σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση.


"Το ΚΚΕ γνωρίζει και εμπιστεύεται τις αρετές και τις ικανότητες που έχει η σύγχρονη εργατική τάξη, οι μισθωτοί των εργοστασίων και των γραφείων. Αυτή η κοινωνική δύναμη μπορεί με την ταξική της οργάνωση και γραμμή να ισχυροποιήσει τώρα τη λαϊκή πάλη. Να συμβάλει στην οικοδόμηση της ισχυρής λαϊκής συμμαχίας με τους αυτοαπασχολούμενους και φτωχούς αγρότες για ελπιδοφόρα λαϊκή αντεπίθεση. Με σταθερότητα να χαράξει το δρόμο για την κατάκτηση της εργατικής λαϊκής εξουσίας, ώστε να γίνουν οι καπιταλιστικές επιχειρήσεις κοινωνική ιδιοκτησία, να αποδεσμευτεί η χώρα από την ΕΕ και τους άλλους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς, να διαγραφεί μονομερώς το χρέος. Αυτός είναι ο δρόμος για να κατακτήσουν η εργατική τάξη, τα λαϊκά στρώματα, οι νέοι, οι γυναίκες τα σύγχρονα κοινωνικά δικαιώματα και να μην πληρώνουν με ανεργία και φτώχεια τα αδιέξοδα και την κρίση που φέρνει ο καπιταλιστικός δρόμος ανάπτυξης και η προσαρμογή της χώρας στην ΕΕ.".