ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Ενώ ένα σχόλιο σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, φαίνεται να πυροδοτεί συναντήσεις μεταξύ της Δημοτικής αρχής και επαγγελματιών της οδού Φωσκόλου, πληροφορίες της zantepress24 θέλουν τους επιχειρηματίες του εν λόγω δρόμου να προσέρχονται στο τραπέζι των συζητήσεων με πολύ συγκεκριμένες προτάσεις που περιλαμβάνουν ακόμη και εκείνη της πεζοδρόμησης!


Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της zantepress24, οι επιχειρηματίες της Φωσκόλου εδώ και αρκετό καιρό προβληματίζονται για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή- και η οποία θεωρούν ότι έχει επιδεινωθεί και από την οικονομική κρίση- επεξεργαζόμενοι ποικίλλες ιδέες για τους τρόπους που μπορεί να διαμορφωθεί αισθητικά και οικονομικά.

Η επικείμενη συνάντηση με τον Δήμαρχο Ζακύνθου -συνάντηση που πρότεινε ο ίδιος- αναμένεται να μην τους βρεί διόλου απροετοίμαστους αφού, εκτιμώντας την οικονομική πτώση στην αγορά, τα μαγαζιά που κλείνουν, το μικρό πλάτος του δρόμου αλλά και τις αντίδρασεις των συναδέλφων τους στην Αλ.Ρώμα, είναι διατεθειμένοι να προτείνουν ακόμη και πεζοδρόμηση της Φωσκόλου!

Το γεγονός ότι Περιφέρεια αλλά και ο Συνήγορος του Πολίτη θέλουν να δίνεται στην κυκλοφορία των οχημάτων η Αλ.Ρώμα, ο Δήμος δεν φαίνεται να συμμορφώνεται και ο Εμπορικός Σύλλογος -που επιθυμεί διακαώς το άνοιγμα της- αναμένει τις εξελίξεις πριν αντιδράσει, ενισχύουν την αντιπρόταση των επιχειρηματιών της Φωσκόλου.

Δημοσιογραφικές πηγές επισημαίνουν πως το θέμα θα προωθηθεί στους επιχειρηματίες ως κείμενο για την συγκέντρωση υπογραφών, ενώ και ο Δήμος βλέπει θετικά μία πιθανή τέτοια εξέλιξη.