"Ο καθένας και ,ειδικά, ο Δήμαρχος κάνει τις επιλογές του για τις οποίες θα κριθεί και από εμάς αλλά και από τους δημότες". Έτσι σχολίασε ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο Δ.Σ. Αντώνης Αντίοχος τις χθεσινές εκλογές στο σώμα και τις αποφάσεις του Δημάρχου Στέλιου Μποζίκη.


Σε δηλώσεις του στην zantepress24 για τις διαδικασίες που πραγματοποιήθηκαν χθες το μεσημέρι και αφορούσαν στο προεδρείο και τις επιτροπές του Δήμου, αλλά και το θέμα της απομάκρυνσης του κ. Κολύρη από την Οικονομική Επιτροπή, ο κ. Αντίοχος ανάφερε:

"Καταλαβαίνετε ότι το αποτέλεσμα τέτοιων εκλογών επαφίεται στην πλειοψηφία. Εμείς ως αντιπολίτευση και βάση τα όσα προβλέπει ο Νόμος, ομόφωνα, κάναμε ότι μας αναλογούσε και ο δήμαρχος προχώρησε από την πλευρά του σε κάποιες επιλογές αναλαμβάνοντας τις ευθύνες του. Απομένει πλέον, να δούμε πώς θα εξελιχθούν αυτές αφού, όλα θα κριθούν εν καιρώ από τους δημότες".

Με αφορμή την αποστροφή του λόγου του περί ομοφωνίας του συνδυασμού του, ζητήθηκε από τον κ. Αντίοχο να σχολιάσει τα όσα συνέβησαν μεταξύ των κ.κ. Κομιώτη και Κοντοσταυλάκη που οδήγησαν στην διαγραφή του δεύτερου από τον συνδυασμό.

"Δυστυχώς, ο κ. Κομιώτης άφησε τα πράγματα να εκτραχυνθούν, ενώ θα μπορούσαν -και έπρεπε- να λύσουν τα όποια προβλήματα με τον διάλογο. Δεν είναι καλό να φτάνουμε στο Δ.Σ. σε τέτοιες καταστάσεις".

Και σχετικά με την αλλαγή στην προεδρεία της Οικονομικής Επιτροπής; Ο κ. Αντίοχος περιορίστηκε να δηλώσει ότι, "ήταν μια πολιτική και προσωπική απόφαση του Δημάρχου που, όπως προανάφερα, θα κριθεί εκ του αποτελέσματος από όλους μας".