ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Στην σύσταση Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης προχωρά ο Δήμος Ζακύνθου σε μία ακόμη προσπάθεια να στηρίξει ουσιαστικά τις ευάλωτες κοινωνικά ομάδες.

Σύμφωνα με τα όσα κοινοποιήθηκαν, βάση των διατάξεων του Ν. 4019/2011, οι δομές αυτές θα παρέχουν υπηρεσίες σε συνεργασία με τους εργαζομένους του Κέντρου Αποκατάστασης Παιδιών, της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας «Μετάβαση» και του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι».

Για να διευκρινιστούν οι λεπτομέρειες για τη σύσταση της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης, το απόγευμα της Τρίτης πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο σύσκεψη μεταξύ του Δημάρχου Ζακύνθου κ. Στέλιου Μποζίκη, του Αντιδημάρχου Ζακύνθου και αρμόδιο για τα θέματα αυτά, κ. Σπύρου Βούτου, του προέδρου του ΟΔΑΖ κ. Στάθη Μπετίνη και των εργαζομένων των παραπάνω κοινωνικών δομών.

Σκοπός της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης είναι η παροχή υπηρεσιών κοινωνικού – προνοιακού χαρακτήρα σε συγκεκριμένες ομάδες πληθυσμού, όπως οι ηλικιωμένοι, τα παιδιά, τα άτομα με αναπηρία και τα άτομα με χρόνιες παθήσεις.