ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας συνεχίζει την έντονη αντιπαράθεση του με τον Βουλευτή Ζακύνθου Σταύρο Κοντονή και με αφορμή τον ΧΥΤΥ, ο Δήμαρχος Στέλιος Μποζίκης απαντώντας διαδικτυακά στις κρίσεις του πρώτου!

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο της zantepress24 για την κατάθεση της προσφυγής κατά του ΧΥΤΥ στο Λίβα από τον κ. Κοντονή και άλλους εκπροσώπους φορέων, έχει προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις από όλους τους εμπλεκόμενους και έγινε η αφορμή για την δριμεία αντιπαράθεση μεταξύ του κ. Κοντονή και του Δημάρχου Ζακύνθου.

"Δριμεία επίθεση μου έκανε ο βουλευτής του νησιού κ. ΚΟΝΤΟΝΗΣ σε όλα τα ΜΜΕ!!! " γράφει στο σχόλιο του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Μποζίκης:

"Συγκεκριμένα μου καταλόγισε:


1) Κάνω πολυτελή ταξίδια στο εξωτερικό! Σε τρεις εκθέσεις έχω πάει και ΚΑΚΩΣ!! Έπρεπε για την προβολή του νησιού μας να έχω πάει σε περισσότερες! Τώρα την πολυτέλεια που την είδε ξέρει μόνο ο ίδιος! Μαζί μου πάντως δεν ήταν!!!


2) ότι έχω ειδικούς συμβούλους!! Λες και είμαι ο μοναδικός ΔΗΜΑΡΧΟΣ που έχει! ΟΛΟΙ έχουν και είναι αναγκαίοι!!! Μέχρι και επερώτηση στη βουλή για το θέμα αυτό έκανε! Στα χρονικά της βουλής δεν πρέπει να έχει κατατεθεί παρόμοια επερώτηση!


3)Κάνω κακοδιαχείριση! Δίχως να αναφέρει κάποιο συγκεκριμένο στοιχείο!!!


4) ερωτά τεχνηέντως συκοφαντικά για το που είναι τα χρήματα που όφειλε ο πρώην Δήμος Αρκαδιων στον Σύνδεσμο Ύδρευσης!! Παραλείπει όμως σκοπίμως να αναφέρει ότι παρέλαβα από την Δημαρχία ΔΡΟΓΓΙΤΗ ένα τεράστιο χρέος προς τον Σύνδεσμο και το παρέδωσα στο ΜΙΣΟ!!!


Αφορμή για αυτήν την "κριτική" ήταν η ερώτηση που έκανα ΔΗΜΟΣΙΑ για το πότε έκανε έστω και ΜΙΑ φορά κριτική στην πενταετή θητεία του ΤΣΑΓΚΑΡΟΠΟΥΛΟΥ!

Όχι βέβαια μετά το σκάνδαλο που έβγαλε ανακοίνωση και η κουτσή Μαρία αλλά κατά την διάρκεια της θητείας του όταν ο ΜΠΕΤΙΝΗΣ ωρυόταν ότι γίνεται κακοδιαχείριση στον Δήμο! Και μη μου πει ότι δεν είχε θεσμικό ρόλο ! Ήταν εκπρόσωπος κόμματος! Του ΑΚΟΑ του Γ. ΜΠΑΝΙΑ!
Τέτοιο μένος δεν έχω ΞΑΝΑΔΕΙ!!!

Μπορεί να στεναχωρώ κάποιους από σας αλλά εδώ είμαι να δώσω απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις σας!!!".