ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Ικανοποιημένος από τα πρώτα μηνύματα των συμμετοχών της Ζακύνθου στις εκθέσεις Ολλανδίας και Αυστρίας και την δουλειά που έχει γίνει από τον Δήμο, δήλωσε στην προσωπική του σελίδα στο διαδίκτυο ο Δήμαρχος Ζακύνθου Στέλιος Μποζίκης.


Επισημαίνοντας την ανάγκη για τουρισμό που ΔΕΝ θα διοχετεύεται σε λιγοστά ξενοδοχεία,ο κ. Μποζίκης αναφέρει σήμερα το πρωί στο σχόλιο του:

"Θετικά μηνύματα για τον τουρισμό μας έφεραν οι Π ΜΑΜΦΡΕΔΑΣ και Θ ΚΟΛΠΟΝΔΙΝΟΣ από τις εκθέσεις Ολλανδίας και Αυστρίας όπου συμμετείχε ο Δήμος μας!!! Η αύξηση για το νησί μας θα είναι -εκτός απροόπτου-20%!!!

Η καλή αυτή είδηση έρχεται ως συνέχεια καλών ειδήσεων κι από άλλες εκθέσεις που συμμετείχε ο Δήμος μας! Πιστεύω ότι οι προσπάθειες του Δήμου και της επιτροπής τουρισμού φέρνουν καλά αποτελέσματα!!!!

Πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι ο Τουρισμός αποτελεί πολύ σοβαρή υπόθεση για όλους μας και ο Δήμος μας προσπαθεί να δρομολογήσει τέτοιες εξελίξεις ώστε και πολλούς και ποιοτικούς τουρίστες να έχουμε και αυτοί οι τουρίστες να μην κατευθύνονται σε 10-15 μεγάλα ξενοδοχεία! Η σύμβαση που υπέγραψα με χαμηλού κόστους αεροπορικές εταιρείες το αποδεικνύουν!! ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!".
(η φωτογραφία είναι από την συνάντηση του Δημάρχου Ζακύνθου με τους ξενοδόχους του νησιού)