Ικανοποιημένος από τα πρώτα μηνύματα των συμμετοχών της Ζακύνθου στις εκθέσεις Ολλανδίας και Αυστρίας και την δουλειά που έχει γίνει από τον Δήμο, δήλωσε στην προσωπική του σελίδα στο διαδίκτυο ο Δήμαρχος Ζακύνθου Στέλιος Μποζίκης.


Επισημαίνοντας την ανάγκη για τουρισμό που ΔΕΝ θα διοχετεύεται σε λιγοστά ξενοδοχεία,ο κ. Μποζίκης αναφέρει σήμερα το πρωί στο σχόλιο του:

"Θετικά μηνύματα για τον τουρισμό μας έφεραν οι Π ΜΑΜΦΡΕΔΑΣ και Θ ΚΟΛΠΟΝΔΙΝΟΣ από τις εκθέσεις Ολλανδίας και Αυστρίας όπου συμμετείχε ο Δήμος μας!!! Η αύξηση για το νησί μας θα είναι -εκτός απροόπτου-20%!!!

Η καλή αυτή είδηση έρχεται ως συνέχεια καλών ειδήσεων κι από άλλες εκθέσεις που συμμετείχε ο Δήμος μας! Πιστεύω ότι οι προσπάθειες του Δήμου και της επιτροπής τουρισμού φέρνουν καλά αποτελέσματα!!!!

Πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι ο Τουρισμός αποτελεί πολύ σοβαρή υπόθεση για όλους μας και ο Δήμος μας προσπαθεί να δρομολογήσει τέτοιες εξελίξεις ώστε και πολλούς και ποιοτικούς τουρίστες να έχουμε και αυτοί οι τουρίστες να μην κατευθύνονται σε 10-15 μεγάλα ξενοδοχεία! Η σύμβαση που υπέγραψα με χαμηλού κόστους αεροπορικές εταιρείες το αποδεικνύουν!! ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!".
(η φωτογραφία είναι από την συνάντηση του Δημάρχου Ζακύνθου με τους ξενοδόχους του νησιού)