Αυτοκριτική προτού αρχίσει να υποδεικνύει το σωστό στους άλλους, συνέστησε μέσω της zantepress24 στον κ. Γιάννη Ντόζη ο Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Κολύρης !


Απαντώντας στην ανοιχτή επιστολή του κ. Ντόζη, που δημοσίευσε χθες η εφημερίδα μας, και η οποία έβριθε καταγγελιών και υπονοούμενων κατά της Δημοτικής αρχής , του κ. Κολύρη και του Δημάρχου, ο Αντιδήμαρχος εξέφρασε στην zantepress24 την απορία του για την ενέργεια αυτή.

"Διερωτώμαι πραγματικά για τους λόγους της ενέργειας αυτής του κ. Ντόζη... εκείνος δεν είναι που μετά απο ελέγχους που έγιναν διαπιστώθηκε ότι εξαπατούσε το Δημόσιο λαμβάνοντας επίδομα τυφλότητας;!

'Όσον αφορά πάντως τις καταγγελίες του, και εγώ και ο Δήμος είμαστε ανοιχτοί σε οποιοδήποτε έλεγχο.

Τα πεπραγμένα μας, το γεγονός ότι ο Δήμος έβαλε όχι μόνο σε τάξη τα οικονομικά του αλλά, διευθέτησε και χρέη παλαιοτέρων ετών, το ότι το Δ.Σ. αποφάσισε σημαντική μείωση των τελών αφού κάλυψε τις ανάγκες του με νοικοκύρεμα, το γεγονός πως τα έσοδα του από τα δημοτικά τέλη διοχετέυονται σε συγκεκριμένους ανταποδοτικούς σκοπούς που προβλέπει ο Νόμος, όλα αυτά δεν μπορούν να δικαιολογήσουν ή να πείσουν για τις προθέσεις του κ. Ντόζη.

"Εκπλήσσομαι με το θράσος του...!" τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Κολύρης και συνέχισε:

"Πρώτα από όλα πρέπει να είμαστε εμείς οι ίδιοι εντάξει, να μην εξαπατάμε το Δημόσιο και μετά να υποδεικνύουμε στους άλλους. Λάθος πόρτα χτύπησε ο κ. Ντόζης! Χτύπησε πόρτα που είναι ορθάνοιχτη και στην κριτική και στον έλεγχο!".