Κλιμάκιο του Δήμου με επικεφαλής τον πρόεδρο του ΦΟΣΔΑ Ζακύνθου Ανδρέα Ξένο, αναμένεται να πραγματοποιήσει σήμερα αυτοψία στον ΧΥΤΑ μετά τα χθεσινά προβλήματα κατολίσθησης που σημειώθηκαν στο χώρο προκαλώντας μεγάλη αναστατωση στην ευρύτερη περιοχή.

Πάντως, ο Δήμαρχος Στέλιος Μποζίκης φαίνεται ιδιαίτερα ψύχραιμος και στηρίζει την χθεσινή του διαπίστωση (ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας) καθώς δεν διέκοψε το πρόγραμμα του και συμμετείχε σε προγραμματισμένες εκδηλώσεις, όπως αυτή του ΖΑΟΑ, στέλνοντας αιχμηρά μηνύματα σε όσους αντιδρούν στις συμπράξεις του Δήμου με ιδιωτικούς φορείς:

- Απόψε παρευρέθηκα στη πίτα του Ζ.Α.Ο.Α (ΤΕΝΙΣ)! Σεμνή γιορτή εντυπωσιακός απολογισμός! Για να θυμόμαστε: Όταν ο Δήμος το 2011 παραχώρησε τα εγκαταλελειμμένα γήπεδα τένις στην Πλαζ του ΕΟΤ στον ΖΑΟΑ κάποιοι μας κατηγόρησαν ότι παραχωρούμε δημοτική περιουσία σε ιδιωτικά συμφέροντα!!! Είναι οι ίδιοι που σε κάθε δράση του Δήμου είναι απέναντι μας!!! Τους συνιστώ να επισκεφθούν τις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις και να ενημερωθούν για την δραστηριότητα του ΖΑΟΑ!!! Μήπως και καταλάβουν σε ποιον αιώνα ζούμε!!!! Η προοδευτικότητα ενός ατόμου μιας δημοτικής παράταξης ενός κόμματος κρίνεται κυρίως από το αν έχει συνειδητοποιήσει τα λάθη του παρελθόντος τις δυσκολίες αλλά και τις προκλήσεις του παρόντος και από το πως οραματίζεται το μέλλον!!!!,σχολίασε στην προσωπική του σελίδα στο διαδίκτυο.