Ένταση επικράτησε στον χώρο του ΧΥΤΑ μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη Διονύση Μυλωνά και του πρώην προέδρου του Συλλόγου Επιχειρηματιών Καλαμακίου Γιάννη Λιβέρη, με αποτέλεσμα ο δεύτερος να δηλώσει αγανακτισμένος στην zantepress24 ότι, αποστασιοποιείται από τις κινητοποιήσεις στον ΧΥΤΑ!

Ο κ. Λιβέρης μη κρύβοντας την αγανάκτηση του, τόνισε στην εφημερίδα μας πως βγήκε εκτός εαυτού όταν είδε τον Αντιπεριφερειάρχη να έρχεται να δει τί έχει συμβεί όταν είναι γνωστό πως έχει συνυπογράψει την προσφυγή κατά της κατασκευής ΧΥΤΥ στον Λίβα.

- Ήρθε ο κ. Μυλωνάς και άρχισαν να συζητάνε για το τοιχίο, εύλογα λοιπόν τον ρώτησα από την πλευρά μου να μας πει πού προτείνει εκείνος να πάνε τα σκουπίδια!, δήλωσε στην zantepress24 ο κ. Λιβέρης και πρόσθεσε οργισμένα:

-Αφού υπέγραψε καλά -καλά την "καταδίκη" μας στο Καλαμάκι, αφού κωλυσιεργεί την όποια εξέλιξη στο θέμα της αντιμετώπισης των απορριμμάτων στο νησί, τί ακριβώς έρχεται να σχολιάσει;! Αυτό πάει πολυ!

- Δεν είμαι ειδικός και δεν ξέρω- όπως κανείς δεν ξέρει- τί θα συμβεί αύριο, όμως, η κατάσταση εκεί δεν πάει άλλο και αν σήμερα δεν λυθεί το πρόβλημα, αν το αφήσουμε και αυτό να το λύσει κάποιος άλλος σε μερικά χρόνια από τώρα, θα αντιμετωπίσουμε τραγικές καταστάσεις... εγώ έχω αποκαρδιωθεί και δηλώνω ότι απέχω από τις κινητοποιήσεις!

Η απογοήτευση πάντως του κ. Λιβέρη δεν περιορίζεται, όπως φαίνεται, μόνο στο πρόσωπο του Αντιπεριφερειάρχη Ζακύνθου αφού έκανε λόγο και για χειρισμούς στην υπόθεση από πλευράς ορισμένων στο Καλαμάκι, που δεν του αρέσουν:

- Αυτοί που πρωτοστατούν και επιλέγουν να .. "χαιδεύουν αυτιά", με βρίσκουν απόλυτα αντίθετο, σχολίασε χαρακτηριστικά.