Τον Πρέσβη του Βιετνάμ, κο Binh Vu και την Βιετναμέζικη αποστολή, υποδέχτηκε την Παρασκευή 16-11-2012 στο Γραφείο του, ο Αντιπεριφερειάρχης Ζακύνθου, κος Διονύσιος Μυλωνάς.

Ο Αντιπεριφερειάρχης μίλησε για τα ζεστά συναισθήματα που τρέφει η Ελλάδα προς τον Βιετναμέζικο λαό, ενώ ανταλλάχθηκαν απόψεις για προώθηση επιχειρηματικών συνεργασιών και τονίστηκε ιδιαίτερα και από τις δύο πλευρές ότι, παρά την επίδραση της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης και ύφεσης στις οικονομίες των δύο χωρών, μπορούν να δημιουργηθούν νέες ευκαιρίες και κίνητρα οικονομικής ανάπτυξης σε επιχειρηματικούς τομείς κοινών ενδιαφερόντων. Ο κος Μυλωνάς επεσήμανε επίσης, ότι τόσο το Βιετνάμ όσο και η Ελλάδα, είναι ναυτικές χώρες και μπορούν, εφόσον το επιδιώξουν, να υπάρξει μια συμφωνία εμπορικής – τουριστικής συνεργασίας μεταξύ τους.

Στο συμπέρασμα αυτό κατέληξαν και οι δύο πλευρές μετά από την συζήτηση που αναπτύχθηκε με τη συμμετοχή και των μελών του Επιμελητηρίου, του Εμπορικού Συλλόγου και της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών και η οποία περιστράφηκε γύρω από την ανάγκη να εξετασθούν οι δυνατότητες για αποτελεσματική συνέχεια στην προσπάθεια προώθησης νέων συνεργασιών προς αμοιβαίο όφελος.

Στο τέλος της συνάντησης έγινε ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων.