Τις προτάσεις τους για την ανάδειξη και αξιοποίηση του Κάστρου της Ζακύνθου παρουσίασαν στον Αντιπεριφερειάρχη Διονύση Μυλωνά μαθη΄τες του Μουσικού Σχολείου.

Ομάδα μαθητών του Μουσικού Σχολείου , υπό τον καθηγητή κο Γράψα Νικόλαο, συναντήθηκε χθες με τον κ. Μυλωνά και οι μαθητές ενημέρωσαν τον Αντιπεριφερειάρχη για ένα project που δουλεύουν την δεδομένη στιγμή για την ιστορία του Κάστρου της Ζακύνθου. Επίσης δόθηκε έμφαση στο γεγονός ότι τόσα χρόνια δεν έχει αξιοποιηθεί το Κάστρο έτσι όπως αρμόζει και ότι γίνονται ήδη προσπάθειες για την ανάδειξη της σημαντικής αυτής αρχαιολογικής περιοχής, ως προς το φωτισμό και εργασίες περιβάλλοντος, όπως έργα αντιπυρικής και αντιπλημμυρικής προστασίας.

Τέλος, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον έγινε δεκτή η πρόταση του Αντιπεριφερειάρχη για την πραγματοποίηση κάποιας μουσικής εκδήλωσης από τους μαθητές του Μουσικού Σχολείου στο Κάστρο το ερχόμενο καλοκαίρι, υπό την προϋπόθεση ότι η 20η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων θα παράσχει τη σύμφωνη γνώμη της για αυτό το γεγονός.