ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

 Ραγδαίες εξελίξεις για την υπόθεση του ΛΙΒΑ και της αποκομιδής  των απορριμμάτων

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΝΕΡΩΣΗ

Οι πρωινές δημοσιογραφικές πληροφορίες της ZantePress24 και του IonianRadio.gr, επιβεβαιώθηκαν.

Η εταιρεία «ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ», ενημερώνει για διακοπή υπηρεσιών, από την Τετάρτη 27/11/2019, κάνοντας χρήση του δικαιώματος της ,που απορρέει , από την ειδική συγγραφή υποχρεώσεων, με την επισήμανση μάλιστα ότι «επιφυλάσσονται για την αποκατάσταση κάθε ζημιάς που έχει προκύψει στο μηχανολογικό εξοπλισμό, στο εργατικό δυναμικό και όποιας άλλης μορφής εξόδων».

Η εταιρεία προβάλει τους οικονομικούς λόγους που μετά από συνεχείς οχλήσεις της, έχουν γίνει γνωστοί και έχουν επισημανθεί στη δημοτική αρχή, χωρίς καμία εξέλιξη.

Το γεγονός αυτό σημειώνει , «καθιστά αδύνατη τη  συνέχιση της παροχής υπηρεσιών, από πλευράς της, στο ΛΙΒΑ»
ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ
Σύμφωνα  με έγκυρες δημοσιογραφικές πληροφορίες, σε διακοπή των εργασιών στο ΛΙΒΑ, προχωρά η « ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ», προβάλλοντας οικονομικούς λόγους και κάνοντας χρήση του δικαιώματος της σύμβασης.
Στο μεταξύ, την Τετάρτη 27/11 , ο περιβαλλοντικός σύλλογος ΒΡΑΧΙΟΝΑΣ, καταθέτει ασφαλιστικά  μέτρα, αναφορικά με τα αποτελέσματα του πορίσματος  και άλλων ελέγχων που έχουν πραγματοποιηθεί, για την μη τήρηση της ΑΕΠΟ και την μετατροπή της μονάδας σε ανεξέλεγκτη χωματερή , όπως επανειλημμένως με δηλώσεις τους αναφέρουν εκπρόσωποι του ΒΡΑΧΙΟΝΑ και όχι μόνο.
Επίσης, αξίζει να σημειώσουμε ότι, εντός των επόμενων ωρών ,  θα υπάρχουν νεότερα στοιχεία, που θα δυσκολέψουν ακόμη περισσότερο τη μονάδα λειτουργίας διαχείρισης των απορριμμάτων στην περιοχή του ΛΙΒΑ, παρότι γίνονται προσπάθειες σε πολιτικό επίπεδο, να ανατρέπουν την οποιαδήποτε δυσάρεστη εξέλιξη.
 
Για ότι νεότερο ,  θα υπάρξει ενημέρωση