ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Στις εκλογές που διεξήχθησαν την περασμένη Κυριακή, όπου συμμετείχαν 360 περίπου συνάδελφοι οικονομολόγοι, η παράταξή μας έλαβε ισχυρή εντολή να συνεχίζει το έργο που έχει επιτελέσει τα τελευταία έτη στο Περιφερειακό Τμήμα Ιονίων Νήσων του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.
Με ποσοστό άνω του 46%,  η Ενωτική Κίνηση Οικονομολόγων Ιονίου, ανήλθε σε πρώτη δύναμη, με μεγάλη διαφορά από τις υπόλοιπες παρατάξεις, αυξάνοντας τις δυνάμεις μας κατά 5 ποσοστιαίες μονάδες σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές, καταλαμβάνοντας στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο 3 από τις 7 έδρες (δυο έδρες καταλαμβάνει η ΔΗΚΙΟ με ποσοστό 28%, περίπου, μια έδρα καταλαμβάνει η Π.Δ.Σ.Ο. με ποσοστό 16%, περίπου και μια έδρα η  Δ.Π.Κ.-Ο με ποσοστό 10% περίπου).  
Η σαρωτική αυτή νίκη δημιουργεί ένα μεγάλο αίσθημα ευθύνης απέναντι σε όλους τους συναδέλφους που μας εμπιστεύτηκαν στη διοίκηση του Περιφερειακού Τμήματος Ιονίων Νήσων του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.
Στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα συνεργαστούμε με τις υπόλοιπες παρατάξεις, χωρίς αποκλεισμούς, για ένα καλύτερο Περιφερειακό Τμήμα Ιονίων Νήσων του Οικονομικού Επιμελητήριου Ελλάδος, προς όφελος της Περιφέρειάς μας.
Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους όσους συνέβαλαν στην άρτια διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας και να ευχηθώ καλή επιτυχία στα μέλη της νέας Διοίκησης.
Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς που πλαισίωσαν και στήριξαν την παράταξή μας, αναδεικνύοντάς την ως πρώτη δύναμη.
Θα τιμήσουμε την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν οι Οικονομολόγοι των Ιονίων Νήσων και θα εργασθούμε όλοι μαζί σκληρά για να καταστήσουμε το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας ως το σημαντικότερο Επιστημονικό φορέα της Περιφέρειάς μας.
Ο Πρόεδρος
Θεόδωρος Παγκράτης