ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

  • «… διαδίδουν ότι κατά πληροφορίες το σχολείο το έφτιαξα με μαύρα χρήματα»
  • «…ο Αρετάκης έχει δισεκατομμύρια ευρώ “μαύρα χρήματα” και προσπαθεί να διαβρώσει τη νεολαία δι’ αυτό κάνει και το σχολείο»
 
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

Στο παρελθόν κάποια Κυρία γνωστή στους δικαστικούς και όχι μόνον κύκλους δια την ψυχοανώμαλη συμπεριφορά της έκανε αναφορές στις Οικονομικές Υπηρεσίες ότι ο Αρετάκης έχει δισεκατομμύρια ευρώ «μαύρα χρήματα» και προσπαθεί να διαβρώσει τη νεολαία δι’ αυτό κάνει και το σχολείο.
Βέβαια η καταγγελία της δεν είχε κανένα αποτέλεσμα.
Μετά απ’ αυτό άλλοι θεώρησαν ότι επειδή τα χρήματα των ληστειών «ήταν μαύρα» δεν θα τολμούσα να τα δηλώσω και διέδιδαν ότι έχω «μαύρα χρήματα» διότι ήταν γραμμένο τ’ όνομά μου στη λίστα Lagarde. Έτσι τους βόλευε να λένε. Απ’ αυτούς άλλοι είναι υπόδικοι κι ένας φυλακή.
Δια όλα τα ανωτέρω έχω δημοσίως αναφερθεί και μάλιστα πολλές φορές και όποιος θέλει μπορεί να έρθει στο Γραφείο μου να τον ενημερώσω λεπτομερώς.
Τελευταία μερικοί που επιδιώκουν να μ’ απαξιώσουν διότι τους χαλάω τα σχέδια διαδίδουν ότι κατά πληροφορίες το σχολείο το έφτιαξα με «μαύρα χρήματα».
Δεν αντιλαμβάνονται ότι θα μπορούσα να νομιμοποιήσω «μαύρα χρήματα» διαθέτοντας ένα μικρό ποσοστό αυτών καθόσον κατά περιόδους εγένοντο εξαγγελίες νομιμοποίησης από το αρμόδιο Υπουργείο. Τότε δεν θα διέθετα το σύνολο των χρημάτων μου και επιπλέον τρία συνεχή χρόνια από τη ζωή μου που διέθεσα δια την επίβλεψη της καλής κατασκευής του σχολείου.
Δεν το αντιλαμβάνονται διότι αυτοί έχουν «μαύρα μυαλά» που έχουν συνηθίσει στο σκοτάδι και προσπαθούν να συσκοτίσουν και να αποφύγουν τις ευθύνες τους. Αποφεύγουν να απαντήσουν σε συγκεκριμένες καταγγελίες των αρμόδιων Οικονομικών Επιθεωρητών δια να υπερασπίσουν την τιμή τους στην οποία άλλωστε ορκίζονται.
Δημιουργούν φανταστικές οικονομικές παραβάσεις άλλων δια να κάνουν συμψηφισμό των δικών τους ευθυνών, οι οποίες οδήγησαν μια προσοδοφόρα Δημοτική Επιχείρηση την ΕΥΔΑΖ στα πρόθυρα της χρεωκοπίας με μηδενικό ταμειακό υπόλοιπο, με κατασχεμένους όλους τους λογαριασμούς της, με ανάγκες άνω των 500.000 ευρώ άμεσων λειτουργικών υποχρεώσεων και με απελπισμένους δημότες να απευθύνονται αγανακτισμένοι στον Δήμαρχο και μάλιστα την ώρα που η Φιλαρμονική έπαιζε τα κάλαντα, διότι τους διεκόπη η παροχή νερού Χριστουγεννιάτικα χωρίς ο Δήμαρχος να έχει καμία ανάμιξη ή γνώση προς τούτο.
Είναι τα μυαλά που με τον καιρό σκουραίνουν ακόμα περισσότερο.
Είναι τα μυαλά που το νέο Δημοτικό γίγνεσθαι οριστικά θα τα τοποθετήσει στο περιθώριο και η τοπική κοινωνία θα τα εξαφανίσει δια να σταματήσει το Νησί να είναι ουραγός και να αποκτήσει την πρωτιά και την υπερηφάνεια που του αξίζουν.
Εγώ προσωπικά είναι η τελευταία φορά που αναφέρομαι σ’ αυτά.
Νικήτας Αρετάκης