ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Η 2η / 2020  συνεδρίαση του Συμβουλίου της Κοινότητας Ζακυνθίων  θα διεξαχθεί  στο Δημοτικό Κατάστημα (πλατεία Σολωμού) την Τετάρτη  12  Φεβρουαρίου και ώρα  3:00 μ.μ., για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης …

1.- Αίτημα-Ψήφισμα κατοίκων Αγίας Τριάδας για κατάργηση συγκεκριμένων κολώνων της ΔΕΗ και υπογειοποίησή τους, (εισήγηση κ. Πρόεδρος)
2.-Ερώτημα προς την Αρχιτεκτονική Επιτροπή για τον καθορισμό των παραδοσιακών χρωμάτων της πόλης, ( εισήγηση κ. Πρόεδρος)
3.- Αίτημα προς την Διοίκηση του Μικρού Διοικητηρίου για χρωματισμό του κτιρίου, βάσει των χρωμάτων που καθορίζει η Αρχιτεκτονική Επιτροπή, (εισήγηση κ. Πρόεδρος)
4.-Διαμαρτυρία και εκ νέου ενημέρωση για τα προβλήματα της καθημερινότητας (Ηλεκτροφωτισμός, Λακκούβες, Φρεάτια, Κατάληψη Κοινοχρήστων, (εισήγηση κ. Πρόεδρος)
5.-Ενημέρωση για την άσχημη και άθλια κατάσταση στην Περιοχή του Νέου Θεάτρου, (Ακάλυπτα φρεάτια, Σκοτάδι,  Θέματα Ασφαλείας), (εισήγηση κ. Πρόεδρος)
6.- Ενημέρωση για την κατάσταση του Νέου Θεάτρου, (εισήγηση κ. Πρόεδρος)
7.- Εκ νέου ενημέρωση για την απαράδεκτη κατάσταση της Αλ. Ρώμα, (εισήγηση κ. Πρόεδρος).  
8.- Θέματα Τεχνικού Προγράμματος (Κάκιστο οδικό δίκτυο), (εισήγηση κ. Πρόεδρος). 
9.-Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής (Εγκατάλειψη και Απαξίωση του),  (εισήγηση κ. Χ. Μεϊντάνης μέλος)
10.-Ψήφισμα: να καταργηθούν τα τροφεία στους Παιδικούς Σταθμούς, (εισήγηση κ Ν. Μαρίνος μέλος , Λαϊκή Συσπείρωση). 
11.-Επικαιροποίηση Περιουσίας Τοπικής Κοινότητας Ζακύνθου, (εισήγηση κ. Τουρκάκης Διονύσιος,  Προϊστάμενος τμήματος Κτηματολογίου και Δημοτικής Περιουσίας του Δήμου)
12.- Αιτήσεις πολιτών, (εισήγηση κ. Πρόεδρος).  
 
Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ
 ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΖΑΚΥΝΘΙΩΝ
  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΕΤΤΑΣ