Τις Κοινωνικές Δομές (Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Φαρμακείο και Δομή Παροχής Συσσιτίου) επισκέφθηκε την Παρασκευή 20 Μαρτίου, ο Βουλευτής Ζακύνθου, Διονύσης Ακτύπης. Κατά την επίσκεψη αυτή ο Βουλευτής είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί στους χώρους, να ενημερωθεί ενδελεχώς για τον τρόπο λειτουργίας των δομών, αλλά και να καταγράψει τις αυξημένες ανάγκες τους.
 
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ζακύνθου λειτουργεί πάντα με γνώμονα την κοινωνική αλληλεγγύη και την υποστήριξη των συνανθρώπων μας.Τις κρίσιμες αυτές ώρες οι εργαζόμενοι στις Κοινωνικές Δομές βρίσκονται πάντα στο πλευρό των ευπαθών συμπολιτών μας.
 
Γι’ αυτό, ο Βουλευτής ευχαριστεί έναν-έναν ξεχωριστά όλους τους εργαζόμενους στις ανωτέρω δομές, οι οποίοι δίνουν τον προσωπικό τους αγώνα με στόχο τη βελτίωση των συνθηκών ζωής των συνανθρώπων μας, που πλήττονται περισσότερο από τις συνέπειες της παρούσας κρίσης.
 
Ο Βουλευτής δήλωσε πως το θέμα της κοινωνικής ευθύνης είναι υπόθεση όλων μας και όλοι μαζί μπορούμε να το κάνουμε πράξη στηρίζοντας, με όποιο μέσο διαθέτει ο καθένας μας, αυτούς που το έχουν πραγματικά ανάγκη.