ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Με βαθύτατη θλίψη πληροφορηθήκαμε το θάνατο του Λευτέρη Νιοτόπουλου, πρώην Αντιπεριφερειάρχη Ζακύνθου, ενός ανθρώπου, που με την προσωπική και κοινωνική του ευαισθησία, συνέβαλε στην προοπτική και εξέλιξη του τόπου.
Τον Λευτέρη τον χαρακτήριζε το ήθος και το πάθος του για το νησί και τον πολιτισμό του.
Μία απώλεια δύσκολη στη διαχείριση της , κυρίως σε επίπεδο προσωπικό, για όσους τον γνώριζαν από κοντά και είδαν τις ευαίσθητες πτυχές της προσωπικότητας του.
Η σύντομη πορεία του στην αυτοδιοίκηση, οι προτεραιότητες του και οι επιλογές του για τον τόπο, καθώς και οι αξίες που τον χαρακτήριζαν , μέχρι το τέλος της πορείας του, αποτελούν παρακαταθήκη για τους νέους.
Ο Λευτέρης κατέληξε πρόωρα και πολύ άδικα. Ωστόσο το ήθος του , το όραμα του για τη Ζάκυνθο και η συνεισφορά του, αφήνουν ανεξάλειπτο αποτύπωμα.
Θα τον θυμόμαστε πάντα με αγάπη…
Θα τον θυμόμαστε πάντα πράο, γαλήνιο, υπομονετικό και ευγενικό σε όλους, ακόμη και στους πολιτικούς του αντιπάλους, αν και για το Λευτέρη, πολιτικοί αντίπαλοι δεν υπήρχαν, όπως συνήθιζε να λέει, σημειώνοντας, ότι «πραγματικοί αντίπαλοι μας, είναι τα προβλήματα που καλούμαστε να διαχειριστούμε»…
Θα τον θυμόμαστε πάντα αξιοπρεπή και μετριόφρονα …
Λευτέρη Καλό ταξίδι!

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Τετάρτη 27 Μαΐου 2020 και ώρα 12 μεσημβρινή από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ζακύνθου με δημόσια δαπάνη από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.