Ο ΣΥΡΙΖΑ Ζακύνθου αποχαιρετά με βαθύτατη οδύνη τον σύντροφο  Λευτέρη Νιοτόπουλο.

niotopoulos_eleutherios-300x275

Σήμερα 25 Μαιου εφυγε απο κοντά μας, μετά από πολυχρονη και γενναία μάχη με τον καρκίνο ο τ. Αντιπεριφερειάρχης Ζακύνθου Λευτέρης Νιοτόπουλος.

Γεννημένος το 1964 στην Ζάκυνθο. Γνησιο τέκνο της πολιτιστικής και μουσικής παράδοσης της πατρίδας μας. Συμμετείχε από μικρός σε μαντονινάτες, χορωδίες και συναυλίες.

Εργάστηκε  σε θέσεις ευθύνης του Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα. Υπηρέτησε στη Δ.Ο.Υ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ως προϊστάμενος τμήματος Διοικητικής Υποστήριξης και Μηχανογράφησης.

Ήταν παντρεμένος με την Άννα Λομποτέση και έχει 2 παιδιά το Δημήτρη και την Κωνσταντίνα.

To 2014  διεκδικήσει την Περιφερειακή Ενότητα Ζακύνθου συμμετέχοντας στο συνδυασμό «ΑΝΑΣΑ», με επικεφαλής τον Θόδωρο Γαλιατσάτο και εξελέγη αντιπεριφεριάρχης Ζακύνθου.

Το 2016 εγινε μέλος του ΣΥΡΙΖΑ και εξελέγη και αντιπρόσωπος στο 2ο τακτικό συνέδριο του

Το εργο,  η προσφορά  και η αυτοθυσία του σαν αντιπεριφερειάρχης αναγνωρίστηκαν και εκτίμηθηκαν από όλους τους ζακυνθινούς. Εγινε κατά την διάρκεια της θητείας του, κυριολεκτικά σημείο αναφοράς για την αντιμέτώπιση κρίσιμων και ζωτικών προβλημάτων της ζακύνθου ανεξαρτήτως αρμοδιοτήτων και ρόλων.

Ιδιάτερη ηταν η συμβολή του στην αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών που επληξαν την Ζάκυνθο ( πλημμύρες, πυρκαγιές και σεισμός ) κατά τηνδιάρκεια της θητείας του.

To 2019 εισέπραξε την τεράστια αποδοχή και την αγάπη της κοινωνίας για δεύτερη φορά συγκεντρώνοντας πάνω από 3.000 σταυρούς προτίμησης. Ήταν και  νίκη προσωπική που ουσιαστικά απέδειξε ότι από την ημέρα που ανέλαβε τα καθήκοντά του ως Αντιπεριφερειάρχης ποτέ δεν έπαψε να μάχεται για το καλό του τόπου και να ενδιαφέρεται για τους συνανθρώπους του.

Για τον άδικο χαμό του εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Τετάρτη.