ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

  • «Να δοθούν τώρα τα λεφτά μας !! Να σταματήσει η κοροϊδία που μας κάνει μπαλάκι ανάμεσα σε λογιστές –εργοδότες –επόπτες- ΟΑΕΔ και πάλι πίσω σε  εργοδότες.  Δεν έχουμε να πληρώσουμε για τρόφιμα, νοίκι ,ρεύμα ,νερό, τηλέφωνο ,τράπεζες»
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ |
Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή η μηχανοκίνητη πορεία που διοργάνωσε το Σωματείο μας στους δρόμους της Ζακύνθου. Το σημείο συνάντησης ήταν το Δημοτικό στάδιο, στην συνέχεια η μηχανοκίνητη πομπή με σημαίες συνθήματα και πλακάτ πραγματοποίησε την διαδρομή Ρόιδο-Παντοκράτορα-Μουζάκι-Λιθακιά-Λαγανά-Καλαμάκι-Εργατικές κατοικίες- Παναγούλα-Πόλη και κατέληξε στην πλατειά Σολωμού.
Κατά την διάρκεια της κινητοποίησης  μοιραστικέ στον κόσμο  η ανακοίνωση του Σωματείου με τα αιτήματα μας,  καθώς και η ανακοίνωση της επιτροπής αλληλεγγύης του σωματείου για συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης .
Με δυναμικό τρόπο και αποφασιστικότητα βροντοφωνάξαμε με κόρνες και ντουντούκες  πως δεν μπορούμε να ζήσουμε με 400 και 500 ευρώ , πως δεν δεχόμαστε παιδία συναδέλφων μας να λιποθυμάνε απ’ την πείνα, πως δεν συμβιβαζόμαστε με αυτά τα ψίχουλα που μας δίνει η κυβέρνηση.
Η πραγματικότητα είναι πως όλα αυτά τα ξενοδοχεία που τώρα είναι άδεια κτίστηκαν από τον δικό μας ιδρώτα ,από την υπερεκμετάλλευση  μας από τους ξενοδόχους τα προηγούμενα χρόνια της ανάπτυξης του τουριστικού θαύματος που και πάλι τότε τα βγάζαμε ίσα –ίσα πέρα. Τώρα μας λένε να πληρώσουμε εμείς για την κρίση. Δεν το δεχόμαστε συνεχίζουμε οργανωμένα τον αγώνα μας με το Σωματείο ξενοδοχοϋπάλληλων μέχρι να ικανοποιηθούν όλα τα αιτήματα μας, που αφορούν την επιβίωση μας και τις σύγχρονες ανάγκες μας.
 Να δοθούν τώρα τα λεφτά μας !! Να σταματήσει η κοροϊδία που μας κάνει μπαλάκι ανάμεσα σε λογιστές –εργοδότες –επόπτες- ΟΑΕΔ και  πάλι πίσω σε  εργοδότες.  Δεν έχουμε να πληρώσουμε για τρόφιμα, νοίκι ,ρεύμα ,νερό, τηλέφωνο ,τράπεζες.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΠΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΑ ΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΕ ΝΕΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ
ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ
ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ
 ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ
Εκ της διοικήσεως