• Με αφορμή τη παρουσίαση του τεχνικού έργου της Περιφερειακής Αρχής στη ΖΑΚΥΝΘΟ - «Ζυγιστήκατε, μετρηθήκατε και βρεθήκατε απαράδεκτα λίγοι! Αιδώς Αργείοι!»

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΜΠΑΣΤΑΣ |Εκεί που δεν έβρισκαν μελέτες, ξάφνου βρήκαν Έργα...

Ζάκυνθος 23/07/2020

Ήρθε λοιπόν στα καθ' ημάς και ο αρμόδιος αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων. Και με την αγαστή συνεπικουρία των λαμπρών περιφερειακών αστέρων του νησιού μας, μας έκανε μια αναλυτική παρουσίαση του τεχνικού έργου της Περιφερειακής Αρχής Κράτσα-Τσαγκαροπούλου.
Και τι μας είπαν οι εν λόγω φωστήρες λίγο πολύ; Πως σκέφτονται όλοι τους νύχτα και μέρα την άμοιρη Ζάκυνθο, πως δουλεύουν συνεχώς για το καλό μας, και πως με πολύ κόπο υλοποιούν ένα τεράστιο τεχνικό πρόγραμμα για να αλλάξουν τη Ζάκυνθο προς το καλύτερο!
Μας παρουσίασαν τη σπουδή τους για τα αντιπλημμυρικά έργα και τους καθαρισμούς των ρεμάτων, για τη συντήρηση του οδικού δικτύου, την κατασκευή τοιχίου στην οδό Φιλικών και το δρόμο Αλυκές-Ξύγκια. Μας ενημέρωσαν για τις ενέργειές τους για την ανακαίνιση του γηροκομείου του ΟΔΑΖ και του δημοτικού γηπέδου Αμπελοκήπων. Μας μίλησαν για την εκπόνηση μελετών για το κτίριο του παλιού νοσοκομείου και για τα πρανή του Κόκκινου Βράχου. Μας θάμπωσαν τέλος με τα έργα τους στο Λιμάνι του Αγ. Νικολάου Βολιμών και στα Στροφάδια!
Το μόνο που ξέχασαν (όλως τυχαίως) να αναφέρουν είναι πως ΟΛΑ αυτά, και ακόμα περισσότερα έργα (ουσιαστικά ολόκληρο το τεχνικό πρόγραμμα της Π.Ε. Ζακύνθου), είχαν σχεδιαστεί, δρομολογηθεί, χρηματοδοτηθεί και εν πολλοίς ξεκινήσει από το Λευτέρη Νιοτόπουλο και την Περιφερειακή Αρχή Γαλιατσάτου!
Πολύ καλή η επικοινωνιακή σας πολιτική, αλλά ανύπαρκτος ο σεβασμός σας και πολιτικός πολιτισμός σας!
Ζυγιστήκατε, μετρηθήκατε και βρεθήκατε απαράδεκτα λίγοι!
 
Αιδώς Αργείοι!
 
Διονύσιος Μπάστας
Περιφερειακός Σύμβουλος
Πρώην Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας, Επενδύσεων και Εμπορίου