ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

  • «Ταυτόχρονα, να τονίσουμε, πως το έργο επισκευής του τραπεζοειδούς αποτελεί τμήμα μόνο ενός συνολικού και ολοκληρωμένου σχεδίου αναμόρφωσης και εκσυγχρονισμού του λιμένος Ζακύνθου, πυρήνας του οποίου δεν είναι άλλος από την υλοποίηση του Master Plan, που επίσης, βρίσκεται ήδη σε πολύ καλό δρόμο»
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
   Απρόσκοπτα και με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες για την αποκατάσταση των ζημιών, που υπέστη ο τραπεζοειδής του λιμένος Ζακύνθου από το σεισμό της 26ης Οκτωβρίου 2018. Το έργο συνολικού ύψους 2.9 εκ. € είχε εξαγγείλει ο Βουλευτής Ν. Ζακύνθου Διονύσης Ακτύπης μετά από συνάντηση που είχε με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υποδομών κ. Γ. Καραγιάννη, πριν από, ακριβώς, έναν χρόνο, και συγκεκριμένα στις 6 Νοεμβρίου 2019.
Ο Βουλευτής δήλωσε σχετικά:
   «Κατά την επίσκεψή μου στο σημείο του λιμανιού μας όπου πραγματοποιούνται οι σχετικές εργασίες διαπίστωσα με ικανοποίηση πως το έργο προχωρά ταχύτατα. Μάλιστα, παρά τη δύσκολη συγκυρία, λόγω κορωνοϊού, το έργο αυτό υλοποιείται απρόσκοπτα και χωρίς καθυστερήσεις, γεγονός που αποδεικνύει το ενδιαφέρον της Κυβέρνησης για την πραγματοποίηση έργων υποδομών, που θα συμβάλουν καθοριστικά στην ανάπτυξη του τόπου μας. Όπως με ενημέρωσε ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κ. Α. Πλέσσας, τον οποίον και θα ήθελα να ευχαριστήσω για την καθοριστικής σημασίας συμβολή του στην ολοκλήρωση του συγκεκριμένου έργου, καταβάλλονται σημαντικές προσπάθειες ώστε οι εργασίες επισκευής και αποκατάστασης των ζημιών που έχει υποστεί ο τραπεζοειδής του λιμανιού, να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατό. Ταυτόχρονα, να τονίσουμε, πως το έργο επισκευής του τραπεζοειδούς αποτελεί τμήμα μόνο ενός συνολικού και ολοκληρωμένου σχεδίου αναμόρφωσης και εκσυγχρονισμού του λιμένος Ζακύνθου, πυρήνας του οποίου δεν είναι άλλος από την υλοποίηση του Master Plan, που επίσης, βρίσκεται ήδη σε πολύ καλό δρόμο».