ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

  • ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΑ ΑΡΕΤΑΚΗ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ « ΙΣΧΥΡΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ “ΠΑΠΙΚΟ ΑΛΑΘΗΤΟ”»
  • ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΔΕΥΑΖ «ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
Σωματείο Εργαζομένων  στην  Ύδρευση και Αποχέτευση Ζακύνθου
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Στο τελευταίο Συμβούλιο της ΔΕΥΑΖ και σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ, ο Δήμαρχος  και Πρόεδρός μας,  προσπαθώντας να καλύψει την μέχρι τώρα αποτυχία του να ανακάμψει την επιχείρηση, συνεχίζει να λέει ανακρίβειες και να τα ρίχνει όλα στους εργαζόμενους, ακόμα και για το γεγονός ότι για άλλη μια χρονιά η υδροδότηση  είναι ελλιπής και κάθε χρονιά ελλιπέστερη της προηγούμενης.
Ο κόσμος και οι τοπικοί Πρόεδροι ξέρουν πολύ καλά τι συμβαίνει γιατί το βιώνουν καθημερινά. Και ξέρουν επίσης τις φιλότιμες προσπάθειες των τεχνιτών μας που παρά ταύτες δεν προλαβαίνουν τις πολλές βλάβες, αφού ενάμιση χρόνο τώρα, δεν αύξησε το τεχνικό προσωπικό, τα μέσα και τον εξοπλισμό των συνεργείων. Αντιθέτως όλα πάνε προς το χειρότερο.
Αντί να στελεχώσει την επιχείρηση με οικονομικούς και τεχνικούς επιστήμονες, για να βελτιώσει την λειτουργία της, (για την εξυγίανση όπως λέει), πράγμα που πρώτοι εμείς το θέλουμε, αρκείται σε άσκοπες μετατοπίσεις στελεχών και του υπάρχοντος προσωπικού, και ενώ όσες μετακινήσεις έχει κάνει μέχρι τώρα απέτυχαν, συνεχίζει το ανακάτεμα διαλύοντας και ότι πήγαινε καλά.
Η ισχυρογνωμοσύνη και το «παπικό αλάθητο» που τον διέπει έχει κάνει και αυτούς που ήθελαν να έλθουν να βοηθήσουν τον Δήμο και την ΔΕΥΑΖ για το καλό του νησιού μας να δηλώνουν πως δεν μπορούν να συνεννοηθούν μαζί του.
Η νοοτροπία που έχει στο μυαλό του για τον τρόπο άσκησης της Διοίκησης, εκφράστηκε στο πρόσφατο συμβούλιο που σε συζήτηση για τη δίωξη συνδικαλιστή, του ξέφυγε και είπε μεταξύ άλλων ότι «…είδαμε και τόσα χρόνια με τη Δημοκρατία…».
ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΟ κύριε Δήμαρχε τέτοιες δηλώσεις !!!
Τα λοιπά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου να μην ξεχνούν ότι είναι συνυπεύθυνοι στην Διοίκηση και όχι φερέφωνα κανενός και πριν να εκφραστούν και να ψηφίσουν ας περνάνε και από την ΔΕΥΑΖ να βλέπουνε τι κάνουμε και τι δεν κάνουμε.
Ας σταματήσουν επιτέλους οι αόριστες κατηγορίες κατά των εργαζομένων, ο εργασιακός εκφοβισμός, η στοχοποίηση και οι διώξεις των συνδικαλιστών μας.
                                                                                               
                                                                       Δ.Σ.ΣωματείουΕ.Υ.Α.Ζ.     19-2-21