ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Συνελήφθη, την Κυριακή (04.04.2021), το απόγευμα, στη Ζάκυνθο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας, αλλοδαπός, για επικίνδυνη οδήγηση, στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης και απείθεια.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων, εντοπίστηκε και συνελήφθη την Κυριακή (04.04.2021) το απόγευμα, στην Ζάκυνθο, ο αλλοδαπός οδηγός, ο οποίος αρχικά δεν συμμορφώθηκε σε υπόδειξη και σήμα στάσης των αστυνομικών της Τροχαίας Ζακύνθου και προσπάθησε να διαφύγει, οδηγώντας επικίνδυνα και πραγματοποιώντας ελιγμούς, με κίνδυνο για τους υπόλοιπους χρήστες της οδού.
Στην συνέχεια, αφού ακινητοποιήθηκε, κατά τον έλεγχο που του πραγματοποιήθηκε, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε στερούμενος άδειας ικανότητας οδηγήσεως, ενώ του βεβαιώθηκαν και τα αντίστοιχα διοικητικά πρόστιμα για παραβίαση ρυθμιστικής πινακίδας (STOP), οδήγηση αντίθετα σε μονόδρομο και επικίνδυνους ελιγμούς.
Επιπλέον, βεβαιώθηκαν στον αλλοδαπό και σε τέσσερις ακόμη επιβαίνοντες στο όχημα, διοικητικά πρόστιμά των 600 ευρώ, για τον καθένα, για περιορισμό μετακίνησης και μη χρήση μάσκας σχετικά με την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.
Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.