ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ


Λύση στο πρόβλημα της μη καταβολής προνοιακών δικαιωμάτων από την ερχόμενη Τετάρτη, βλέπει ο Δήμαρχος Ζακύνθου Στέλιος Μποζίκης σύμφωνα με σχετική διαδικτυακή του ανάρτηση, στην οποία επίσης υπογραμμίζει την μείωση των δικαιούχων πλέον μετά τον τελευταίο έλεγχο.


Επισημαίνοντας πως η ευθύνη για τις όποιες καθυστερήσεις βαρύνει αποκλειστικά την κυβέρνηση και τον τρόπο που αντιμετωπίζει και τους δικαιούχους των επιδομάτων λόγω γραφειοκρατίαες, ο κ. Μποζίκης αναφέρει παράλληλα ότι, ο προυπολογισμός του Δήμου έφτασε και για έγκριση στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση:

- Η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί από την μη καταβολή των προνοιακών επιδομάτων από τους Δήμους στους δικαιούχους είναι Κυρίως ευθύνη της Κυβέρνησης!

Θεωρεί ότι οι δαπάνες αυτές δεν είναι ανελαστικές ( όπως η μισθοδοσία) και άρα δεν μπορούν να πληρωθούν χωρίς εγκεκριμένο προϋπολογισμό!!! Το πρόβλημα αυτό ο Δήμος Ζακύνθου θα το έχει λύσει μέχρι την Τετάρτη οπότε και μου υποσχέθηκαν από την ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ διοίκηση ότι θα μου έχουν αποστείλει την έγκριση νομιμότητας του προϋπολογισμού. Πάντως για τις οποίες ευθύνες του Δήμου στο θέμα αυτό ζητώ συγγνώμη από τους συμπολίτες μας που δεν το έχουν λάβει ακόμα!, σημειώνει στην προσωπική του σελίδα στο διαδίκτυο και συμπληρώνει με νόημα:

- Μια και ανέφερα το πρόβλημα από την μη καταβολή μέχρι σήμερα των προνοιακών επιδομάτων καλό είναι να σας πληροφορήσω ότι τα επιδόματα τυφλότητας καταβάλλονται πλέον σε 73 συμπολίτες μας και όχι σε 650!!! Ο αριθμός 73 είναι μικρότερος από τον Πανελλήνιο μέσο όρο!!! Καλημέρα σας!