ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

  • ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ |
Παραδόθηκε  το απόγευμα της  τρίτης ,15/06/2021, στην Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου η 27χρονη  για τη δολοφονία της 37χρονης Χριστίνας Κλουτσινιώτη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα που φέρεται να είχε ρόλο "τσιλιαδόρου" και  παρακολουθούσε την μηχανή που επέβαινε το ζευγάρι  , σήμερα το απόγευμα, πήρε την απόφαση συνοδευόμενη  από τον δικηγόρο της  να παραδοθεί στις Αστυνομικές Αρχές, ενώ αύριο Τετάρτη ,16/06/2021,  αναμένεται να οδηγηθεί  στον ανακριτή Ζακύνθου.
Όπως είναι ήδη γνωστό,  με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, έχουν προφυλακιστεί και έχουν ήδη μεταφερθεί σε σωφρονιστικό κατάστημα της χώρας τρεις από τους επτά συλληφθέντες, συγκεκριμένα ο 39χρονος φερόμενος ως εκτελεστής της 37χρονης, ο 38χρονος φερόμενος ως οδηγός της μοτοσυκλέτας που χρησιμοποίησαν οι δράστες κατά την επίθεση στο ζεύγος, αλλά και ο φερόμενος ως οδηγός του σκάφους που τους μετέφερε εκτός Ζακύνθου.
Να σημειώσουμε ότι ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν τρεις από τους συλληφθέντες, ενώ αναμένεται να απολογηθεί και ο έβδομος.