Ανακοίνωση Τοπικού Συμβουλίου Γαιτανίου 
 
Επί 8 χρόνια πνιγόμαστε! Πόσα ακόμη χρόνια θα χρειαστούν άραγε για να γίνουν τα στοιχειώδη; 
 
Ως Τοπικό Συμβούλιο Γαιτανίου υποχρεωνόμαστε να θίξουμε ένα ακόμη ζήτημα που απασχολεί το χωριό μας και αυτό είναι τα αντιπλημμυρικά έργα, τα οποία για χρόνια δεν έχουμε δει. 
Είναι χαρακτηριστικό πως όλα τα χαντάκια είναι παρατημένα στο έλεος του Θεού και παρά τις συνεχείς προφορικές οχλήσεις μας, ουδείς δεν έδειξε το παραμικρό ενδιαφέρον.
Ενημερώνουμε τους υπεύθυνους του Δήμου και ταυτόχρονα τους κάνουμε έκκληση να επιδείξουν την απαραίτητη προσοχή και να κινητοποιηθούν τώρα που είναι καλοκαίρι, ώστε να μην μας προλάβει ο χειμώνας και η περιοχή μας μετατραπεί σε... "Βενετία" από τις πλημμύρες! 
Οι συγχωριανοί μας πρέπει τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο να πάνε στα χωράφια τους για την συγκομιδή του ελαιόκαρπου. Πρέπει λοιπόν να τους διευκολύνουμε και να μην τους κάνουμε τη ζωή δύσκολη. Να μη δουν τα χωράφια τους πλημμυρισμένα, όπως άλλες χρονιές, επειδή η Δημαρχία δεν έπραξε τα δέοντα. 
Παράλληλα, είναι απαράδεκτο Ιούλιο μήνα να μην έχουν κοπεί ακόμη τα χόρτα στις νησίδες του κεντρικού δρόμου...
Θέλουμε να τονίσουμε και συνάμα να ξεκαθαρίσουμε πως εμείς ασκούμε καλόπιστη κριτική και δεν έχουμε καμία εμπάθεια έναντι κανενός. Το μόνο που μας νοιάζει είναι η επίλυση των προβλημάτων του χωριού μας. 
Ας κάνουν τα απαραίτητα έργα και θα τους χειροκροτήσουμε. Μέχρι τότε όμως, το καθήκον μας είναι να πιέζουμε και να ενοχλούμε. Σιωπηλοί και με "σταυρωμένα" χέρια δεν θα μείνουμε.