ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Καθήκοντα δημοτικού συμβούλου του Δήμου Ζακύνθου αναλαμβάνει ο κ.Γεώργιος Μοθωναίος , ο οποίος ορκίστηκε σήμερα το πρωί  ενώπιον της Αντιδημάρχου Ζακύνθου, κας Βιβής Καψαμπέλη.
Ο κ.Γ.Μοθωναίος , είναι δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΩΡΑ » και καταλαμβάνει τη θέση του  Κ. Χαραλάμπου Λιβέρη , ο οποίος πριν λίγες ημέρες υπέβαλε την παραίτησή του από το Δημοτικό Συμβούλιο για προσωπικούς λογούς, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει  στην επιστολή παραίτησής του.

Μεταξύ άλλων, ο κ.Λιβέρης ,αναφέρει στην  επιστολή παραίτησης από το αξίωμα του Δημοτικού Συμβούλου.

«Δυστυχώς λόγω επαγγελματικών και προσωπικών υποχρεώσεων δεν δύναμαι να συμμετέχω πλέον τόσο ενεργά όσο θα επιθυμούσα στο δημοτικό συμβούλιο. Έχοντας παρευρεθεί σε όλα τα δημοτικά συμβούλια, έπειτα από ώριμη σκέψη και πλήρη επίγνωση της ευθύνης μου απέναντι στους Ζακυνθινούς πολίτες, είτε με στήριξαν είτε όχι ,αφού τους ευχαριστήσω άλλη μια φορά μέσα από την καρδιά μου θέλω να είμαι απολύτως ειλικρινής .
Δυστυχώς εν μέσω πανδημίας εξάντλησα όλα τα περιθώρια και τις αντοχές μου, αλλά οι υποχρεώσεις μου είναιπολλές και όπως όλοι γνωρίζετε βιοπορίζομαι από τις επιχειρήσεις μου τις οποίες οφείλω να στηρίξω και οι οποίες απαιτούν να είμαι 100% παρών .Η παράταξη μου διαθέτει ικανότατα στελέχη τα οποία θα καλύψουν το κενό που αφήνω άξια ,υπερασπιζόμενοι συνεχώς τα συμφέροντα των πολιτών . Θα παρακολουθώ και θα συνδράμω όπως έκανα πάντα άλλωστε από απόσταση πλέον»

Πάντως ,αξίζει να αναφέρουμε ότι ,ο κος Λιβέρης , υπήρξε  από τους πιο συνεπής δημοτικούς  συμβούλους, ενώ οι επισημάνσεις και οι τοποθετήσεις της δημοτικής παράταξης «ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΩΡΑ » , που υπήρξε επικεφαλής ,κινούνται προς την κατεύθυνση ,όχι  απλός των κρίσεων και  επικρίσεων του τρόπου διαχείρισης των θεμάτων της καθημερινότητας των πολιτών από την δημοτική αρχή ,αλλά αντιθέτως,  με τις προτάσεις τους  συμμετέχουν ενεργά στην τελική  διαμόρφωση  των αποφάσεων του σώματος .


photo:Γιώργος Μοθωναίος (fb)