• Στην «ΟΜΑΔΑ  ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ»  ο Τιμόθεος Αρβανιτάκης « έχει προτείνει ο δήμαρχος  και στον Τιμόθεο Ζώντο»
  • «Ευχαριστώ τους επιχειρηματίες στην δημοτική ενότητα Αρκαδίων, που υπήρξε άψογη μεταξύ μας  συνεργασία. Δεν δημιουργήθηκε το παραμικρό και αισθάνομαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος»
  • «Ευχαριστώ και την διοίκηση και την αντιπολίτευση, Γιακουμέλου και Μάργαρη, όλοι πρέπει να είμαστε ενωμένοι και να βάλουμε ένα πετραδάκι, ώστε όταν περνάμε, να αισθανόμαστε ηθική ικανοποίηση»
  • Τα έργα στην Δημοτική Ενότητα Αρκαδίων
 Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΝΔΗΛΑΣ(Αντιδήμαρχος ΑΡΚΑΔΙΩΝ /Αντιδήμαρχος ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ) στο IonainRadio.gr :
«Είναι τα μισά έργα αυτά που αναφέρω στο δελτίο τύπου, από όσα έχω καταφέρει. Προσπαθώ και παλεύω για τους δημότες μου και για όλη τη Ζάκυνθο.
Δεν ξεχωρίζω το νησί αλλά δίνω μεγαλύτερη έμφαση στη ενότητα Αρκαδίων, γιατί δεν θέλω να γίνω προκλητικός στους άλλους συναδέλφους.
Στις 23/10 ανοίγει το νέο κλειστό θέατρο. Ο δήμαρχος μου ανέθεσε τον πολιτισμό και τον ευχαριστώ πάρα πολύ. Είμαι αντιδήμαρχος πολιτισμού, σε συνεργασία με άλλους  συναδέλφους μου στην ομάδα πολιτισμού.
Στην ομάδα είμαστε όλοι οι αντιδήμαρχοι και δύο απέξω ο Τιμόθεος Αρβανιτάκης και έχει προτείνει ο δήμαρχος  και στον Τιμόθεο Ζώντο.
Το θέατρο είναι  ένα όνειρο, που το είχαμε όλοι οι ζακυνθινοί στη καρδιά μας και στις 23/10  θα γίνουν τα εγκαίνια του.
Θέλει λεπτές κινήσεις και με προσοχή. Είναι φανταστικός χώρος, όμως θέλει δυνατή οργάνωση. Τα μηχανήματα είναι για 3 με 4 χιλιάδες κόσμο. Εμείς έχουμε 350 περίπου καθίσματα. Πρέπει να δώσουμε όλοι, τον καλύτερο μας εαυτό και είμαι τυχερός που θα το εγκαινιάσουμε τώρα.
Θέλει μεγάλη αυστηρότητα, μεγάλη ευθύνη, να προσέξουμε τα μηχανήματα, γιατί είναι κρίμα να γίνονται ζημιές. Πρέπει να αναλάβει κάποιος γενικά, από την είσοδο ως την τελευταία βίδα. Είναι κρίμα αυτό το στολίδι να το δούμε και να το λυπόμαστε. Δεν είναι κανενός προσωπικά αυτό το θέατρο, είναι όλων των ζακυνθινών και πρέπει να το αγαπάμε και να το έχουμε καμάρι.
Ευχαριστώ τους επιχειρηματίες στην δημοτική ενότητα Αρκαδίων,  που υπήρξε άψογη μεταξύ μας  συνεργασία. Δεν δημιουργήθηκε το παραμικρό και αισθάνομαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος.
Ευχαριστώ και την διοίκηση  και την αντιπολίτευση, Γιακουμέλου και Μάργαρη, όλοι πρέπει να είμαστε ενωμένοι και να βάλουμε ένα πετραδάκι, ώστε όταν περνάμε, να αισθανόμαστε ηθική ικανοποίηση.
Και στο δημοτικό συμβούλιο τους παρακαλώ να είμαστε αγαπημένοι και να δώσουμε τον αγώνα μας για το νησί μας. μετά ο λαός ξέρει να κρίνει και να αξιολογήσει.
Θα συνεχίσω να παλεύω, η πόρτα μου είναι ανοιχτή για όλους τους ζακυνθινούς.
Τα εγκαίνια του θεάτρου θα γίνουν με παράσταση – όπερα, με ζακυνθινούς καλλιτέχνες όπως, ο βαρύτονος  Διονύσης Σούρμπης, ο μαέστρος  Στάθης Σούλης … θα είναι και η φιλαρμονική του δήμου μας»

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΝΔΗΛΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΡΚΑΔΙΩΝ |

Αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω, εκ βάθους καρδίας, την ευγνωμοσύνη μου στην Ζακυνθινή κοινωνία, που μου έχει δώσει την ευκαιρία, να αγωνιστώ για την βελτιστοποίηση του τόπου μου, επιτρέποντας μου, να συνεισφέρω από το δικό μου μετερίζι, καθώς και για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου.
Επίσης χρέος μου είναι να ευχαριστήσω, βεβαίως, τον δήμαρχο Ζακύνθου κ. Νικήτα Αρετάκη, ο οποίος με έχει στο πλάι του, ως Αντιδήμαρχο της Περιφέρειας Δήμου Αρκαδίων και πλεον και ως Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, για την υποδειγματική μας συνεργασία και για την πίστη του, προς το άτομό μου.
Ακόμη θα επιθυμούσα να εκφράσω τον σεβασμό που τρέφω για όλα τα μέλη του Δήμου, τους προέδρους και τους συνεργάτες μου, όπου η αγάπη για τον τόπο μας είναι αυτή που μας ενώνει και καθοδηγεί τις επιλογές μας, στο τέλος.
Ως Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Αρκαδίων, θέλω να κάνω γνωστό σε όλους τους Ζακυνθινούς, πως καθημερινά πασχίζω να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό και πως επί σειρά ετών έχω εντρυφήσει σε θέματα που αφορούν την τοπική αυτοδιοίκηση, πράγμα που θα συνεχίσω να κάνω όσο μου δίνεται η δυνατότητα.
Οι περισσότερες ενέργειες σχετίζονται και έχουν πραγματοποιηθεί στην ενότητα, στην οποία είμαι υπεύθυνος, αλλά το ενδιαφέρον μου είναι το ίδιο για όλο το νησί μας.
Το έργο μου λοιπόν σαν Αντιδήμαρχος, θα ήθελα να γνωστοποιήσω σε εσάς.
•Θέατρο Δερματουσας: Λαμβάνοντας υπόψην μας την αξία του χώρου προχωρήσαμε σε ολική συντήρηση του θεάτρου. Οι εργασίες που υλοποιήθηκαν αφορούν τα καμαρίνια και τις τουαλέτες. Επίσης πραγματοποιήθηκε ελαιοχρωματισμός όλου του χώρου, αντικατάσταση των παλαιών αλουμινίων με καινούργιων και επιμελήθηκε ο φωτισμός.
•Ολοκληρώθηκε η ανακαίνιση του γηπέδου στην περιοχή του Αγίου Κήρυκα. Επίσης εγκρίθηκε πρόγραμμα αξίας 600.000€ που αφορά την κατασκευή καινούργιου γηπέδου.
•Σε επισκευή προβήκαμε των τοιχίων του προαύλιου χώρου του Ιερού Ναού Αγίου Κηρύκου, καθώς και σε αντικατάσταση των δημοτικών αποχωρητήριων, που βρίσκονται στο χώρο.
•Εργασίες πραγματοποιήθηκαν και στο λιμάνι, της περιοχής Πλάνου 'Λιμανάκι', ώστε να διασφαλιστεί η άμεση λειτουργία του, κατά τους καλοκαιρινούς μήνες αιχμής.
• Προχωρήσαμε σε συντήρηση του φωτισμού στο οδικό δίκτυο Τσιλιβι-Πλάνου,όπου στην πορεία προέκυψαν και άλλες εργασίες, οι οποίες αφού κρίθηκαν αναγκαίες, ολοκληρώθηκαν.
• Σε συνεργασία με τους ανάλογους φορείς, έχω συμβάλει στην συντήρηση και στην ανακαίνιση σχολείων του Δήμου, με σκοπό την διασφάλιση ενός υγιούς και ασφαλούς περιβάλλοντος σε μαθητές και δασκάλους.
• Ακόμη μια αντιξοότητα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε αφορά την ασφαλτόστρωση. Ασφαλτόστρωση έχει πραγματοποιηθεί, μεμονωμένα, σε όλες τις περιοχές, των τοπικών διαμερισμάτων. Το έργο συνεχίζεται.
•Σε συνεργασία με όλες τις υπεύθυνες υπηρεσίες, για την αποφυγή προβλημάτων, καθαρίστηκε όλη η παραλιακή ζώνη του Νησιού. Η ενέργεια αυτή καρποφόρησε και με μεγάλη μας χαρά, με τους λοιπούς προέδρους, κερδίσαμε ακόμη δύο γαλάζιες σημαίες.
• Πραγματοποιήσαμε επισκευές στην εκκλησία και στο κοιμητήριο του Ιερού Ναού Κουκουναριας, όπως και στην παιδική χαρά του χωριού, όπου τοποθετήθηκαν σωλήνες και πραγματοποιήθηκαν εργασίες σκυροδέματος.
•Συνεχίζοντας το έργο μου, ίδρυσα ομάδα εθελοντισμού, η οποία αποτελείται από 30 ενημερωμένα και υπεύθυνα άτομα, με σκοπό να βοηθήσουν, την Ζακυνθινή κοινωνία σε περίπτωση που υπάρξει ανάγκη (πυρκαγιά, ακραία καιρικά φαινόμενα κ.α).
•Ανέλαβα την ευθύνη και επιμελήθηκα τον καθαρισμό των ταφρών, της Δημοτικής μου Ενότητας, και των χαντακιών, που με τις πρώτες βροχές κατέληγαν σε χείμαρρους, δημιουργώντας προβλήματα στο οδικό δίκτυο και στους κατοίκους των περιοχών. Το έργο συνεχίζεται.
•Τέλος, δεν είναι λίγες οι φορές που έχω εκφράσει το ενδιαφέρον μου για τα πολιτιστικά και τις τέχνες. Ως υπεύθυνος των φιλαρμονικών του Νησιού και Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, συνέβαλα στην διοργάνωση της εκδήλωσης "Σεργιάνι", αρκετές φορές, στην Πόλη της Ζακύνθου, με σκοπό την διαφήμιση του Νησιού μας.
•Ως υπεύθυνος και συντονιστής της χορωδίας 'Όνειρο Του Παιδιού' διοργάνωσα αφιλοκερδώς τρεις συναυλίες με σκοπό την προβολή του τόπου μας. Οι συναυλίες διεξήχθησαν στο προαύλιο χώρο της Αγίας Παρασκευής (Δήμος Ελατίων), στον προαύλιο χώρο της Αγίας Μαύρας (Δήμος Αρτεμισίων) και τέλος στο υπαίθριο Θέατρο Δερματούσας.
Θα επιθυμούσα να σας ενημερώσω πως όλα τα παραπάνω είναι τα πρώτα μου βήματα στον Δήμο, και μόνο ένα δείγμα του έργου μου, μιας και όσες δυσκολίες και να προκύψουν θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να τις αντιμετωπίσω και να προσφέρω σε όλο το Νησί μου.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ | IONIANRADIO.gr (ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ) : 
https://www.ionianradio.gr/index.php/ekpompes/recent