ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

«Με την από 14.10.2021 εξώδικη δήλωση προς τον πρώην υπουργό Σταύρο Κοντονή, ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας, ανακάλεσε τις αβάσιμες αναφορές στις οποίες είχε προβεί με το από 4.10.2021 δελτίο τύπου, το οποίο είχε κοινοποιήσει στα ΜΜΕ, περί δήθεν κατασκευής κατηγορίας  εκ μέρους του πρώην υπουργού, εις βάρος εντολέα του» ,επισημαίνεται  στο σχετικό Δελτίο Τύπου,  που εξέδωσε το Πολιτικό Γραφείο του πρώην Υπουργού Δικαιοσύνης  ,κ. Σταύρου Κοντονή.
Για την ιστορία του θέματος,ο κος Αλέξης Κούγιας , με «προσωπική δήλωση του»  για την υπόθεση των τυφλών της Ζακύνθου και την αθώωση του πρώην Νομάρχη,κου Διονύση Γάσπαρου , υποστήριξε,  ότι «η κατηγορία ήταν απόλυτα κατασκευασμένη από τοπικούς πολιτικούς του αντιπάλους, με επικεφαλής των πρώην υπουργό Δικαιοσύνης κ. Κοντονή και τον πρώην δήμαρχο, κ. Μποζίκη, με σκοπό να τον εξουδετερώσουν πολιτικά και έγινε αντικείμενο εκμεταλλεύσεως, από συγκεκριμένη πολιτική-κομματική ομάδα, για τη δήθεν ανάδειξη ενός τεράστιου σκανδάλου διασπαθίσεως του δημοσίου χρήματος, γεγονός το οποίο έγινε αντικείμενο ακραίας εκμεταλλεύσεως από την Ευρωπαϊκή Ένωση, για την εγκατάσταση των μνημονιακών κυβερνήσεων στην Ελλάδα».
Όπως ήταν αναμενόμενο, οι δηλώσεις αυτές, προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του πρώην Υπουργού Δικαιοσύνης, κου Σταύρου Κοντονή, ο οποίος μάλιστα, μιλώντας στο IonianRadio.gr και στην εκπομπή "ΕΚΤΕΝΩΣ", προειδοποίησε  τον γνωστό δικηγόρο , κο Αλέξη Κούγια, ότι θα προχωρήσει σε  μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση, «Θα πράξω τα νόμιμα, αν δεν υπάρξει δημόσια ανάκληση , αυτής της ψευδούς και συκοφαντικής δηλώσεως, θα προχωρήσω στα περαιτέρω», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο κος. Κοντονής.
Τέλος,  στην αντιπαράθεση αυτή βάζει ο ίδιος ο κος Κούγιας,  με εξώδικη δήλωσή του, την οποία μάλιστα, αποδέχεται ο πρώην Βουλευτής Ζακύνθου και πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης, κος Σταύρος Κοντονής .

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ |

Με την από 14.10.2021 εξώδικη δήλωση προς τον πρώην υπουργό Σταύρο Κοντονή, ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας ανακάλεσε τις αβάσιμες αναφορές στις οποίες είχε προβεί με το από 4.10.2021 δελτίο τύπου το οποίο είχε κοινοποιήσει στα ΜΜΕ, περί δήθεν κατασκευής κατηγορίας  εκ μέρους του πρώην υπουργού εις βάρος εντολέα του.
Ο κ. Κούγιας, τονίζει ιδιαιτέρως στην ανωτέρω δήλωση την εκτίμηση που διατηρεί έναντι του κ. Κοντονή ως ανθρώπου, συναδέλφου και πολιτικού, για την εντιμότητα την οποία τον διακρίνει.
Μετά την ανωτέρω δήλωση ο πρώην υπουργός δήλωσε ότι αποδέχεται τα όσα διατύπωσε στην εξώδικη δήλωσή του ο κ. Κούγιας προς αποκατάσταση της αλήθειας και της πραγματικότητας.