ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Παραλύει η Ελλάδα σήμερα, λόγω της 24ωρης Γενικής απεργίας της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, ενάντια στις πολιτικές λιτότητας της κυβέρνησης.

Τα συνδικάτα, στο πλαίσιο της κινητοποίησης, οργανώνουν συλλαλητήριο στις 11 το πρωί στο Πεδίο του Άρεως.

Χωριστή συγκέντρωση στις 10.30 στην Ομόνοια θα πραγματοποιήσει το ΠΑΜΕ.

Στην απεργία παίρνουν μέρος γιατροί, δικηγόροι, μηχανικοί, δάσκαλοι και καθηγητές, εφοριακοί, τραπεζοϋπάλληλοι, εργαζόμενοι σε δημόσιες υπηρεσίες και στις ΔΕΚΟ, σε τεχνικές επιχειρήσεις, εργαζόμενοι στις συγκοινωνίες, στον ΟΣΕ και τον προαστιακό, σε ασφαλιστικά ταμεία, ναυτεργάτες και λιμενεργάτες, εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Απεργία έχει κηρύξει και η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος.

Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσει σήμερα ο τομέας της Υγείας, καθώς οι νοσοκομειακοί και οι ελευθεροεπαγγελματίες γιατροί, αλλά και οι εργαζόμενοι στα Δημόσια Νοσοκομεία θα συμμετάσχουν στην 24ωρη απεργία που έχουν κηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

Δύο απεργιακές συγκεντρώσεις οργανώνονται σήμερα και στην Ζάκυνθο. Το ΠΑΜΕ και τα σωματεία του Εργατικού Κέντρου Ζακύνθου θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στις 10.30 το πρωί στο χώρο της πρώην Νομαρχίας, ενώ η Συντονιστική Επιτροπή Σωματείων και Πολιτών οργανώνει πικετοφορία στις 11.00 στην πλατεία Αγίου Μάρκου.