ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ


ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΕΡΩΣΗ |  ΖΑΚΥΝΘΟΣ - ΑΝΟΙΞΕ Ο ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟ ΚΡΥΟΝΕΡΙ , ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΣΤΟΣ  ΛΟΓΩ ΜΕΓΑΛΗΣ  ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΗΣ 


ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ |
Κλειστός θα παραμείνει με απόφαση της ΠΕΖ – ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ο δρόμος Κρυονερίου .Ο δρόμος θα δοθεί στην κυκλοφορία με την υποχώρηση των έντονων καιρικών φαινομένων.

Έκκληση απευθύνει στους πολίτες η Αντιπεριφερειάρχης Ζακύνθου ,κ.Κατερίνα Μοθωναίου , να μην βγαίνουν από τα σπίτια τους και να μην μετακινούνται μέχρι να υποχωρήσουν τα έντονα καιρικά φαινόμενα. Να σημειώσουμε ότι, άμεση ήταν η επέμβαση της Πολίτικης Προστασίας- ΠΕΖ και των αρμόδιων υπηρεσιών για την απομάκρυνση των βράχων, καθώς λάσπης και φερτών υλικών ,που κατέληξαν στο οδόστρωμα στην οδό κρυονερίου. Στο σημείο βρέθηκε από την πρώτη στιγμή η Αντιπεριφερειάρχης Ζακύνθου, κ. Κατερίνα Μοθωναίου ,η υπεύθυνη πολιτικής προστασίας τη ΠΕΖ,κ. Μαρία Μουζάκη , οι τεχνικές υπηρεσίες της ΠΕΖ, η Αστυνομία και η πυροσβεστική υπηρεσία Ζακύνθου.
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ |
  • Ιδιαίτερα προβλήματα προκάλεσε η ισχυρή βροχόπτωση που σημειώθηκε κατά τις βραδινές ώρες της Τρίτης στο νησί της Ζακύνθου , και που είχε ως αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν δρόμοι, σε Ρομίρι , Γαϊτάνι , Αγγερικό, όπως και σε διάφορα σημεία στο κέντρο της πόλης.  Η έντονη βροχόπτωση δημιούργησε μεγάλα προβλήματα και στην περιοχή  Κρυονερίου  , όπου υπήρξαν κατολισθήσεις με αποτέλεσμα  ο δρόμος  να παραμένει  κλειστός με απόφαση της ΠΕΖ – ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ μέχρι να υποχωρήσουν τα έντονα καιρικά φαινόμενα .

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ |

Κλειστός λόγω εκτεταμένης κατολίσθησης, ο δρόμος στο Κρυονέρι Ζακύνθου
 
Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων λόγω κατολίσθησης που προκλήθηκε από τις ισχυρές βροχοπτώσεις των τελευταίων ωρών.