ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

  • «Οφείλω δε να τονίσω πως μέσα από την χορηγία αυτή θα καταστεί δυνατή η έκδοση του καταλογογραφημένου αρχείου του Ντίνου Κονόμου, μια ιδιαίτερα σημαντική πρωτοβουλία της Δημόσιας Ιστορικής Βιβλιοθήκης Ζακύνθου»
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ |
Δημοσιεύθηκε τις ημέρες αυτές η απόφαση επιχορήγησης της Δημόσιας Ιστορικής Βιβλιοθήκης Ζακύνθου από τη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής.
Ο Βουλευτής Ζακύνθου Διονύσης Ακτύπης δήλωσε σχετικά,
   «Ευχαριστώ θερμά τόσο τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κύριο Γιάννη Πλακιωτάκη όσο και τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κύριο Μανώλη Κουτουλάκη για την άμεση ανταπόκρισή τους και τη συνακόλουθη υλοποίηση της δέσμευσής τους να ενισχύσουν οικονομικά τις αξιοσημείωτες δράσεις της Δημόσιας Ιστορικής Βιβλιοθήκης Ζακύνθου.
   Οφείλω δε να τονίσω πως μέσα από την χορηγία αυτή θα καταστεί δυνατή η έκδοση του καταλογογραφημένου αρχείου του Ντίνου Κονόμου, μια ιδιαίτερα σημαντική πρωτοβουλία της Δημόσιας Ιστορικής Βιβλιοθήκης Ζακύνθου.
   Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω εξίσου την εφορευτική επιτροπή της βιβλιοθήκης μας, καθώς και όλο το προσωπικό αυτής για τις συνεχείς και αδιάλειπτες προσπάθειές τους, που έχουν ως αποκλειστικό στόχο να αναβαθμίσουν και να αναδείξουν το ρόλο της Δ.Ι.Β.Ζ. ως εμβληματικό σημείο αναφοράς για τον πολιτισμό του τόπου μας».