ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

  • «Ο Βουλευτής δεν παρέλειψε να θέσει στην Υφυπουργό ζητήματα σχετικά με την ανάγκη διαφύλαξης της επαρκούς στελέχωσης του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ιονίων Νήσων-ΟΔΑΖ, ενώ την ενημέρωσε και για την καλή πορεία των εργασιών διαμόρφωσης της νέας πτέρυγας του οργανισμού με την οποία θα καταστεί εφικτή η στέγαση ακόμα περισσότερων συμπολιτών μας που το έχουν ανάγκη»
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ |
 Με την Υφυπουργό Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κυρία Δόμνα Μιχαηλίδου συναντήθηκε ο Βουλευτής Ν. Ζακύνθου Διονύσης Ακτύπης, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ιονίων Νήσων – Οργανισμού Δημόσιας Αντίληψης Ζακύνθου κύριο Διονύση Καμβάση, καθώς και τη Διευθύντρια του οργανισμού κυρία Κωνσταντίνα Αγαλιώτη. Η συνάντηση αυτή διεξήχθη σε άριστο κλίμα, ενώ τέθηκαν στην κυρία Μιχαηλίδου μια σειρά από κρίσιμα θέματα.
   Ο Βουλευτής δεν παρέλειψε να θέσει στην Υφυπουργό ζητήματα σχετικά με την ανάγκη διαφύλαξης της επαρκούς στελέχωσης του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ιονίων Νήσων-ΟΔΑΖ, ενώ την ενημέρωσε και για την καλή πορεία των εργασιών διαμόρφωσης της νέας πτέρυγας του οργανισμού με την οποία θα καταστεί εφικτή η στέγαση ακόμα περισσότερων συμπολιτών μας που το έχουν ανάγκη.
   Παράλληλα, ο Πρόεδρος καθώς και η Διευθύντρια του ΟΔΑΖ ενημέρωσαν την Υφυπουργό σχετικά με τις επιτυχημένες ενέργειες αναβάθμισης των υπηρεσιών του ΚΚΠΠΙΝ σε όλα τα επίπεδα.
   Από την πλευρά της η Υφυπουργός διαβεβαίωσε τον Βουλευτή, το Πρόεδρο και τη Διευθύντρια του ΟΔΑΖ πως θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό του οργανισμού και να συμβάλλει από την πλευρά της στην περαιτέρω βελτίωση της λειτουργίας και των υπηρεσιών του.
   Τέλος, ο Βουλευτής ευχαρίστησε και συνεχάρη την Υφυπουργό διότι μετά από τις επίμονες προσπάθειές της πάνω από 200 χιλιάδες σχολικά γεύματα την ημέρα, εκ των οποίων 1.015 μόνο για τη Ζάκυνθο, ξεκινούν να διανέμονται καθημερινά στους μαθητές της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης